Majstore moj, kaj je sada nečiji multić kriv što nisi uzeo naselje? Srce mi se cijepa nad tvojom gorkom sudbinom. Čini se da su se sve mračne travianske sile urotile protiv tebe i ne dopuštaju ti da uzmeš naselje. Prvo nemaš bijesnu pilu i skripte, a sad su još i multići u pitanju. Bolje onda i nemoj ići štancati paladine, jer od svih marčnih sila možda na tebe još vreba i otimač acounta koji će ti te paladine skucati u oaze.
S druge strane možda je i u pitanju to da si poluigrač, koji je nakon par uspješnih kropkila stvorio nerealnu sliku o svojem travianskom znanju. Tako da kad pošalješ vojsku u samoubilačke napade su ti krivi svi drugi, samo ne ti.
Vidi čuda, solo poglavica se nije vratio iz napada. Kako se to moglo dogoditi?
Onda najaviš na forumu da uskoro ponovo ideš u osvajanje naselja i naletiš na čeku. Zbilja ne treba biti doktor nauka, da se po potrebi instalira iskusnijeg sittera među potencijalne žrtve i postavi rampa za off.
Da, samo je brojnost na strani IBZa, SVZa i CNa.
Sasvim slučajno znam jednog iz CNa koji sam u zadnje vrijeme dobro lupeta po brojnim LZNovcima i jednom NAVovcu u svojoj široj okolici, čak je i jedan off uhvačen na spavanju. Pouzdano znam da nije dobivao push mjesecima.
Baš se pitam kako to da nismo bili brojniji kad je borba bila ravnopravnija?
Mislim da nije bio nitko iz reBorna. U reBornu je to bilo IN na prošlom serveru kad smo ratovali protiv IBZa.
Zašto bi se vodstva saveza, odnosno koalicije trebala time baviti?
Postoje multihunteri da se bave takvim stvarima.
Osim toga sami priznajete da lupamo po vama jače nego vi po nama, dakle nije nam potrebno posezati za takvim operacijama, kad i bez njih ide voda na naš mlin.
Moguće je da se radi o nekim unutarnjim nesuglasicama. Mogao je tako nešto učiniti razočarani bivši član. Kad vas je VTV napuštao nisu imali mnogo ljubavi prema vašoj koaliciji.
To bi mogao učiniti i neki "prijatelj" sa drugih servera.
U svakom slučaju postoje oni koji se bave takvim stvarima u Travianu, prijavite to i neka oni nađu i propisno kazne krivce.