neka neka....samo nis trebala javljat za čeku...bilo bi super vidjet zabijanja..doček je bio kraljevski:welcome:
Printable View
Ekipa vi iz bojne ,pa što ste se tako uzbudili kao da ste na lutriji dobili ... ajde dišite duboko .
Nećemo se sad tu namudrivati i prepirati tko je šta i tko nije ... skinuli ste par ofova i to je to , čestitam vam na tome .
A i pao vam je jedan GG , bolje pomognite čovjeku ,nego da slavite tu :D
ma eto me da, znam da vam jako falim tu, al malo sam busy ovi dana, znas natari ce skoro pa trebam isplanirat gdje cu stavit ww sela i tak to, mozda nekom javim gdje ce bit pa da se unaprijed pocmu naseljavati :cerek: pazite gdje ko radi nova sela, nikad ne znas jesam ja dojavila sta :lol2:
neznam ja dali si ti budala ili ne i skim se ti dopisuješ sa ženskama ljubavnicama ili maboanom po tvom ,samo nevolim seronje koji cijeli server seru i govore da je THE mega koalicija a šta ste vi i THE prozivate da ima saveze koji nisu u profilu a šta vi imate..Mene samo to smeta dobri ste fajteri ali muljatori još bolji ...:brukica:
A ono najbitnije još dosta dugo traje server ,i sve bude došlo nasvoje i pokazalo se tko mulja na serveru od samog početka i tko se bavi lažima...
duboko se ispricavam u ime svih iz bojne koji su vas na forumu prozvali, megakoalicijom. Vi to niste, ali mi jesmo. profili su totalno nebitni i sluze samo za lakse snalazenje na mapi, kako slucajno ne bi netko na nekoga pogresno poslao vojsku. A mislim da i vrapci vec pjevaju tko je sa kime, pa to nije ni potrebno naglasavati. Valjda ce nam se shef odmoriti do sutra pa da vec jednom stavi te hoffove na forum. A da volimo muljati, volimo, i spijati i varati i podmetati i mi smo sve ono najgore na ovom serveru, jos da znamo hakirati racune i to bi radili sve samo da osvojimo ww. A vi ste lijepa lala, koja je bezgrijesna, prekokrasna i olicenje svega najboljeg na ovom serveru.
p.s.
kod nas se zabijaju offovi od vodja, a kod vas ...?
a haha a kod nas sa guštom lovimo vaše ofove samo dođite mi čekamo da dođete :welcome:
i ovo tvoje da još citiram tvoj citat glasi p.s.
kod nas se zabijaju offovi od vodja, a kod vas ...?
kod nas se nenabijaju , kad gdje god lupimo neznate složit čeku tako da naši vođe prolaze bez nekih gubitka usprkos vašim špijama jednom napravili neku čeku malo ofa uhvatili i sad ste face a hahaha
Vi još ni neznate šta je off kad ga vidite ahahaha
ovako ,neda se meni ovdje natezat po forumu ,bude vrijeme pokazalo svoje bolje da se prepucavamo u igri ne ovdje ps, i znam za www a hahaha:palčina::dance:
I još samo ovo DOMO ti poručuje ovo:
domo: ako mozes
reci mu
da pozdravljam i pitam da li jos sim cita u pravoj vojsci :D