dečki svaka čast na katanju suporta...iako je to meni glupost al neka rat je rat..nećete me tako lako maknut s karte do kraja servera bude ovaj nick pa makar samo sa jednim gradom...čestitke još jednom:palčina:
Printable View
dečki svaka čast na katanju suporta...iako je to meni glupost al neka rat je rat..nećete me tako lako maknut s karte do kraja servera bude ovaj nick pa makar samo sa jednim gradom...čestitke još jednom:palčina:
da
se vratimo na slanje napada....meni je npr otišao prvi i peti val...2,3,4 bili blokirani i vratili me na početnu stranicu....
e sad kak da igram,trebam odfejkat par meta,napad poslati....da instaliram skripte?
Bilo bi ok onda da do srijede zlato za bonuse, plus accounte (i kaj sve ne), ne teče, tj. ne troši se.
Hvala ti Bože što si učvrstio moju odluku :)
samo ti skripta pomaze ako ne ukljuce onaj captch ass ili kak se vec zove, pa se i onda mozes fucikati, makar mislim da su to napravili namjerno, jer se isto dogodilo pred kraj pretproslog hrxa, , da smanje mogucnost cropkillanja gg i odustajanja igraca, jer im inace na kraju servera nece biti 20 ljudi aktivno istovremeno.
ali opet, svi su u istoj situaciji, tako je i dalje igra ravnopravna, pa udri :to victory:
Jesi siguran ? Meni si se prijetio flooshom (imam sačuvan PP) zbog nečijih offtopica i što sam ti odgovorio na to ?
Maboan, jako te se dobro sjećam s prošlog servera. Imao si račune u DP-u i WWW-u, pravio si se veliki špijunčina pred obje strane a oba računa su ti bila bijedna. Iz akcija si na obje strane uvijek nalazio isprike. Nebih volio znati što radiš na ovom serveru.
Još mi nitko nije odgovorio smisleno zašto ste se toliko preplašili WWW-a. Samo se razmećete demagogijom da se niste preplašili.
Na forumu se može izvuči barem 30 postova u kojima tvrdite da je WWW s sexy zoo. Po čemu su oni to bili s sexy zoo ? po opisu u savezu ?
Sexy zoo je napadalo 10 ak saveza od kojih neki nisu u opisu THE/RF-a. Što je toliko nejasno u tome ? - osim što glasnogovornici THE/RF-a ovdje ni sami neznaju s kim su njihovi članovi vodili akcije.
ok sharky, kad ja pišem nebuloze. Obajsni ti meni nebulozu da smatraš rat protiv sexy zoo nekakvim uspjehom.
10-ak saveza ih je napadalo same, def su izvukli iz PiP-a jedino ( ni bojna, ni WWW nisu našli shodno dizati heroje kod njih) i sexy zoo još postoji.
Pa kako ?
Kako biste prošli protiv jednako brojne grupacije ako nemožete jedan-jedini savez uz pomoć trećine servera uništiti ?
Nije ni čudo da moramo voditi trakavice o ostalim serverima.
Molim te da ne ciraš cijeli moj post da bi bez argumentacije napisao jednu nesuvislu rečenicu.