ček :P
koliko ono ja smijem nickova otvorit na forumu :D
hoćeš reći koliko si ti otvorio? clown
p.s. imam i ja svoga Marka :)
Printable View
A eto upao sam u dobro društvo,šteta što ti nisi upao u ovakvo društvo kakvo sam i ja pa bi mogao ovako velike igraće poput tebe flejmati,pa kaj ti baba mara nije rekla za to??:S
A i ne razumijem te šta sam ja krivo napisao u onom postu??pa samo istinu!
uh uh skoro zaboravih opet se jadan dadek jada svim mogućima,MH,uuu čak se prijeti da bude kontaktirao Marka hajde dadek idi jadaj se ko što si bježao svaki put na serveru,idi klikaj kućice na 300/300 ROTFL
Ti nisi flejmao,dapace do sad si bio cist ok u svojim komentarima,ali si malo pretjerao..za razliku od onog drugog kaj dolazi na forum samo da bi flejmao i svrsava na svaki svoj post....
Ovo selo na 300/300 je napravljeno iz razloga samo da acc sefika izdrzi do kraja servera jer ga nisam brisao iz principa,a i herojchina je iz tog sela danas malo dobila kod pipovaca :):):)
P.s. rekla baba mara da nisam fulao savez ....a do sad sve istina kaj je rekla :)
Ja sam samo realan,i stvarno na ovom forumu nemam namjeru trovati nekim izjavama nego ćuj to sam izjavio ali nevidim di sam sada pretjerao kada je tako.Ma dado :pivo:
ma pusti ga, ti nikada ne pretjures. isto sitting bull. mjesec dana sam bez traviana, i spasio si me da mogu pogledat rezultate i slicno do kraja servera. cestitam IBZ&CN&SVZ i THE&RF na povijesnim reportima. zauvijek cu vas zapamtit.
@ode art i drlja
vi ste najgori igraci koji sam ikada vidio. jedan ubija vlastite tragace zbog najboljeg heroja a drugi skupljač saveza. previse pricate, a nista me to ne zanima.
kako je rekao ćale, da se isplati igrati travian zbog dobre akcije hakeri na THE&RF.
NE ISPLATI KAD VI IGRATE. zato vise ne igram jer vi uopce nijedan savez ugasili ROTFL
pozdrav svim hrabrim igracima.:P
eto bas takvih poput vas, puno pricate na forumu. a nista u igri. skatam te dvaput onda si u sexy, daleko od mene :P
@kakadu
pricaj price za lakunoc. pozovi koga oces na vasoj festi. ta festa je za gubitnike. onaj koji zna pravit festu, to znaci triba poslije servera a ne prije
e stvarno si biser, heroj nosi samo moje ime, i to nije moj acc, ako čitaš forum, gradim WW na DEN-u i sittao sam Horvu,
i nemoj lupetati gluposti, bolje nauči čitati,
prvo ide redni broj/ onda vrsta heroja/ pa naziv heroja/ pa nick igrača/ pa lv heroja/ pa bodovi
i da, kad se druge stvari rade, zašto netko nebi ubijao svoje heroje, ili kate po selu, nisam igrao do natara, pa nisam imao ni accaunt da bi ubijao recimo kate, ili bilo što....,
a to da se ti i ja ne volimo to vučemo s početka servera, teško je s vama da mlađim punoljetnicima
p.s. (ne smijem reći balavcima ali mogu reći mlađim punoljetnicima - to ti je inaće od 18-21 godine :),
ja lupetam glupostima? pa vi kvarite server.
znaci ne postujes onaj koji zasluzeno da bude prvi napadac koji je cijelu godinu trudio napadat protivnike i imat bolji heroj od svih?
a ko je pazio tomokundak vojsku? nije dovoljno njegova cura i neka prijateljica, ti si cuvao i pazio na hranu. to je stvarno nemoguce ako nisi pazio, jer on je jedan od razloga sto si vratio.
znam jednog koji ima 14 godina, i rastura dobro i bolje od tebe.
koliko vidim otpuzio si THE&RF i IBZ&CN&SVZ da su saveznici. a dokazano je da su katali jedno i drugo na ww. mislim da najbolje das ispriku njima.
nauci citat :P