bilo je i vrijeme :D:fajter:
Printable View
bilo je i vrijeme :D:fajter:
polako ovo je +- nigdje nam se ne zuri.
Je, bio sam ga farmao, njegov c15. Nakon 5min me je MH banno.
Odbano me nakon 3h, kada je on uspio srediti naselje.
A bano me jer? Haha, to ni on sam ne zna.
kaj se tiče Mh(sad smijemo o banovima na forumu ako se ne varam po novim pravilima) očito bana sve redom jer je danas banao moju dvojicu kolega te ih odbanal uz ispriku da je pogriješio bez nadoknade....mislim ono....ako već idemo cipelom,ok priznajem i poštujem,ali.....
Meni se cini da BANaju iz dosade. Al nema veze, igra se dalje.... jos zesce. :sjekiraš:
Mah, ne vjerujem da banaju iz dosade, mozda si nekoga previse pushao :)
Steta sta si imao ban 3sata (siguran da su bila 3?) pa me nisi stigao farmti, mojim tregovcima treba samo 7 sati do cropa :D
Jel ima uopce koji C15 150% da je u centralnom dijelu mape?
molim vas da se držite ovog posta ili opomena, a ove postove prije ovoga ostavljam, a ako ispadne da je ovo ipak propust i njih brišem..
http://forum.travian.com.hr/showpost...&postcount=198
ok,nečemo,a taman sam htio pitat kako i zakaj je neko pao za 10-15% popa :(
tko se zaletio u sexyZOO ?? :D :D
nisu oni, prije TT :D
jel itko skršio heimdalla. Ja jesam mu pobio sav off dok me napadao :witch: prije 3 dana
jel neko zna koji je savez na -/- najbolji???????
Zasada ti je najbolji RZS. A za ostale neznam. A ima i onih slabijih na -/-.
bravo Rudi skratio si mi muku reklamiranja saveza ;)
dakle, oni koji gledaju pop vidjet će da smo 54. na serveru ali takvi nas ne zanimaju, oni ostali mogu pogledati pod statistike>savezi>top 10 i sve će im biti jasno, samo da napomenem, za sada nas je 14, zamislite savez od 60 ovakvih manijaka :D
sve što tražimo piše u profilu saveza, nama se neda slat mm-ove o pushu i akcijama pa tražimo one kojima netreba vodanje za rukice do kraja servera.
kroz dan dva bum i na pravom mjestu napisal post za zainteresirane članove, ovo kad sam već tu ;)
:blabla: reklame
svatko ce reci za svoj savez da je najbolji
Tako je. Ima kakvih akcija saveza LZN?
ja nisam rekao da je najbolji, dapače, daleko je od toga da bude najbolji, ja sam samo reko da pogledate statistike i zaključite sami
nisam sklon samohvali niti mi je bitno prvo mjesto među savezima, zaboravili ste da se pop ne bori?!?
ma nema mi samo simcitamo :D
edit
znam da je ceville zammolio da ne pričamo oko banova na forumu,ali još nije zabranjeno
edit by ww_p :
sve dok se ne objavi drugačije nema rasprave o banovima, iako nema stavke o tome u pravilima admin je rekao ljepo da do druge obavijesti neraspravljamo o banovima
oprosti,ali admin je zamolio,a ne zabranio tako da te molim da prvo pročitaš kaj je napisao,a tek onda da me ispravljaš...ali ok...ja sad idem pisat mail njemcima jer ovo kaj se dešava je očito zakidanje poštenih igrača koji plaćaju dok igraju travian.....
A mi lijepo samo mirno pljackamo i cekamo dok se nesto dogodi. :D