I bolje ti je
29.06.10 vertigo promijenio/la savez iz ~[WWW]~ u SEXY BV
Ovo sve govori. A APO-a se nitko nije riješio. APO je i dalje tu i drži svoju riječ.
Moraš paziti s kim se upuštaš u raspravu. Ima ovdje ljudi koji nešto znaju i puno prate
Printable View
[QUOTE=Drago;901032]A i kaj onda da ostanu, nebi bilo prvi put, a niti ih imamo bas nesto,
ipak su najjaci offeri otisli na sakabljea. tak da lako moguce da bi i mi sam par lvla skladista porusili :)
je, je i onda je svizac zamotao čokoladu, vjerovatno sa tvojim offom, ak nebuš izvadil veći off od bedakija bil bum razočaran
:cerek:
R[QUOTE=veliki gak;901162]ima,ima..uz drageca mene zanimaju jos par offova...
Npr.rajna,ona bi morala imati offcinu...zatim nkdz,zagor znam da ima jer ga je pokazao...a i kadtad mora imati off,cak i dva ako ima na multicu miri isto...
Kao sto rekoh za jedno ww selo imaju 100%,a cak sam uvjeren i za dva...prepelica bi mogao imat jos jedan off...
prepelica izbaci preko 200k off i ti oćekuješ još jedan :opala:....Rajna se skucala prije natara i ti oćekuješ offčinu :blabla: dado, ibz...svz &co su se dooobro ispucali...koliko ja znam vi imate par offova....
praviš se blesav...što ih ne ispucate....
[QUOTE=ode art;901180]Rnkdz ziher nema offčinu kad se sjebal, ima neš ali kaj to je upitno.
rajna bi trebala fino imat, a katdat misilm da ima isto fino, pošto se igra sa sporedni offom stalno
a ima i onaj nochnick1 pitanje koliko je on naštancu, trebo bi tu biti odličan dingijev rimski off, a ima još par njih koje čekam da vidim
:paladinko:
Ma ništa od offova, server će se završit i ode ovaj S1 u lagani zaborav :air kiss:
E dečec dečec što si sad hrabar a cijelo vrijeme se skrivao iza saveza :)
Apo je napadnut od sexy bv, ti si defao apo iako je u savezu nekoliko puta išao mm da se def ne šalje nigdje osim ako to vodstvo ne odredi. Tvoj sav def je bio kod daki (te si tražio push da nadoknadiš izgubljeni def?)..... Ok dobar si s njima ali si se oglušio na zapovijed. Nitko ti ništa nije prigovorio niti te izbacio iz saveza, i dalje si uživao zaštitu www-a, pustiti smo da uživaš u igri. Što recimo nisi onda otišao u APO kada su ratovali sa SEXY BV? Ahaa da pa bojao si se za account da te ne skataju pošto si bio vrlo blizu njih.....
Sitter si accountu SunTzu kojeg si ti održavao preko sitterstva i dobio ban za oversitting? Jel da?... kao sitter si slao pljačke i čačkao Sexy BV kada su oni krenuli u "rat" s nama, tj. da budem točniji igrača LUKA-TIN i tražio da im se prave bunkeri kod igrača SunTzu?
I sad odjednom postaješ veliki igrač tog saveza? Uživaj u igri ako te to toliko veseli.
Što se tiče Matrona, dečec on zna puno više o travianu od tebe i nije se nikad skrivao iza nekog saveza :) da bi sačuvao svoj account.
I na kraju zašto bi ti se moralo crveniti na accountu? Pa ti si za naš savez važen kao ono crno ispod nokta zbog čega se ne isplati slati kate :).... pa čak niti u šetnju.
e moj vertigo, vertigo...........
lp :fajter:
moram priznat da sam pomalo razočaran WB ekipom,
opet nešto cvilite i kukate i i i
tako je bilo i kad su hakeri trebali završit server,
mi nemamo, mi nećemo, mi čestitamo bla bla bla
pila naopako, imate vi još offova, pobogu pa što je www radio čitav server?
a ako nemate, onda šutite i pustite velike dečke da se igraju,
jer vi nemate nikakvog uticaja :D
vertigo tu vidi o čemu se radi, sam on nemože niš promijenit
ja sam mislio da su svi oko www-a bili sa njima u koaliciji jer ne sjećam kad je www čistio svoj kvadrant :D
p.s. ovaj marko, jel to moj ili dadin marko? :P:P:P