ma meni sve super :dance::dance::dance:
samo mi ne leži borbeni izvještaj,
jer tu kod nas ne vode borbe nego ratove :P :P
Printable View
ma meni sve super :dance::dance::dance:
samo mi ne leži borbeni izvještaj,
jer tu kod nas ne vode borbe nego ratove :P :P
ne brišem, prebacujem...
ovamo:
http://forum.travian.com.hr/showthread.php?t=49698
evo ovaj sad se može obrisati :P
kad Marko pada, mislim naravno na ww-selo clown
zahvaljujemo na trudu,samo neznam zakaj se tamo prebacuju komentari,kada su to komentari na događanja na serveru,a ne na borbene komentare jer isti nisu zakačeni na ovaj forum niti neče biti ;)
Kula Kraljević marko se uzdiže iz pepela,danas svi ostali idu na nulu i markec bu pobjedil na kraju jer je to jedini pravilni način da se završi server,ipak je on največa faca ;)
Kula kraljevića Marka će pasti, ali ne zna se kad će :)
sto je dosadan ovaj server ni hofova niti konstruktivnih rasprava, mozda u drugoj godini servera bude bolje
kako je ovo zanimljivo na ovom forumu...
danas najzanimljiviji dan na s1 kako se igra server,izlaze offovi koje je strašno gledat koliki su...ww čuda padaju sa 99 lvl na dolje....a nitko ovdje niš ne komentira niti ima koga ovdje jer nam je to naprosto zabranjeno....
Marko moj naklon do poda :P:P:P:P:P
ma nije bilo nista strasno samo 3 ww-a srusena, a o ostalom se ne smije jer pravila zabranjuju, jedino ako ti ovo moze pomoci xxx, je rusio ww od yyy.yyyi yyy. i sad je xxx izbio na prvo mjesto yyy je zadrzao drugo mjesto ,yyy je pao na 5 mjesto, a yyy na 6 mjesto s tim da yyy uskoro uzvarac udarac xxx i vjerojatno ce yyy preuzeti mjesto od yyy, ali jos uvijek postoje otvorene opcije da se tu umjesa i zzz, a onda to stvarno komplicira cjelokupnu situaciju na serveru, jer onda drugi yyy ide ispred xxx, treci yyy ispred drugog yyy, a zzz ima mogucnost da izbije ispred xxx.
eto nadam se da sam pomogao malo rasvjetliti situaciju koja se dogadja na s1