situacija je vrlo smješna, da smješnija ne može biti
Printable View
situacija je vrlo smješna, da smješnija ne može biti
ma što je pjesnik s time mislio reči :)
evo pošto danas završava server red je da ovo zakačim i ovdje....koliko god nam je ovaj forum na ignore,ali ekipa ga prati i čita:
svima velika čestitka koji su izdržali do kraja,bio je naporan server,dugo je trajao i kraj je bio više nego zanimljiv....
na kraju bih se samo htio ispričati svima kojima sam išao na živce,koga sam na neki način uvrijedio,povrijedio itd....sve je to dio travianskog folklora.....ponekad se čovjek i zaleti sa nekim glupostima iz ljubavlju prema svom savezu ....
kak je ćiro rekel meni je ovo samo zahebancija i uživam prcat okolo,a pogotovo kad se ekipa pali na to
nece ziher da mi nije zao odvojit se od ove ekipe i ne docekat kraj sa njima davno bi otisao...
dio ekipe ce ici na restart ali dio nas se oprasta od toga definitivno ja moj dual terarosa i još neki iz saveza...
nema smisla vise uz posao kojim se bavim, zena dvoje djece i ostalo neznam kada samo, neznam ni do sada kako sam uspijevao da nije bilo tere i cece na mom acc-u vjerojatno bi ugasio na polovici servera...
tako da super da je kraj 8)
ovim putem zelim cestitati THE RF, mojim bivsim suigracima na pobjedi...;)
zasluzili su..;)
bravoooooooooo
cestitek pobjednicima servera .... takodjer cestitke svima koji su izdrazali do kraja
8)
Čestitke svim graditeljima ww-a, a posebne čestitke pobjedniku!
Također čestitke ljudima koji su pisali tekst za ww i koji se nisu udostojili kraj HRVATSKOG servera napisati na HRVATSKOM jeziku nego su pisali na srpskom.
PS: mogli ste se onda i potruditi pa to napisati na čirilici.