gotovo je gotovo :D cestitke pobjednicima
http://www.youtube.com/watch?v=Qnju-MwtFUg
Printable View
gotovo je gotovo :D cestitke pobjednicima
http://www.youtube.com/watch?v=Qnju-MwtFUg
THE/RF pobjeda :101010::101010:
Izađite na balkone, prozdavite šampione
THE-RF ŠAMPION !!!
Cestitam THE&RF :D
Dragi igrači Traviana,
Iako je sunce već bilo zašlo, vrijedni radnici iz metropole WW BucoBeton nastaviše svoj teški rad kako bi završili svoj nesvakidašnji spomenik. I radiše dalje, dok konačno, posle tjedana krvi, znoja i suza, u 13:54 nije položena i poslednja cigla u ono što je postalo najveličanstvenije zdanje u povijesti Traviana, još od propasti Natarskog carstva.
Zajedno sa svojim suradnicima i savezom THE-RF, sakblje je prvi izgradio Svjetsko čudo, upotrebivši milijune resursa i štiteći ga stotinama tisuća hrabrih branitelja. Stoga je proglašen pobjednikom ovoga vijeka.
Atilla je vladar najvećeg carstva, a u stopu ga prate mrak i daki.
tomokundak je ubio više nego itko drugi i proglašen je za najmoćnijeg i najužasnijeg vojskovođu.
Den je najslavniji branioc, ubijajući neprijatelje pred svojim vratima, natopivši polja oko svog sela njihovom krvlju.
:plesem na kisi:
svaka cast svim koalicijama koje su se borile za pobjedu i zavrsnicu ucinile posebno zanimljivom.
evo kao holder čestitam svim rf i the savezima na pobjedi.
moram izdvojiti neke ljude,one koji su uspješno vodili rf ,panoramix,germa,r23pio,maki43
sittere ww-a,sliver i mare u prvom redu jer su najveći dio posla odradile...pa ostali,dado,kid,tinazg,marinadk,vila,pio,maki..isp rike ak sam izostavio nekog :P
moje offre iz rftm..perla,štroker,rođo..nažalost nisu moli do kraja odigrati,dok ste bili tu bili ste vrhunski...znaju naši protivnici.
top offre rf-a rinnegan i makk....kapa do poda-imresioniran sam vašom igrom
the saveznike sharky,nixon,sijux,hogar,loka,skar....ljepo od prvog do zadnjeg dana bez večih razmirica
hvala bivšim diktatima sa obje strane što ste odigrali za svoje saveze bez obzira na prijašnje razmirice
ofah savezu također zahvaljujem na poštenoj igri i doprinosu rf savezu i pobjedi.
bljesak
čestitam pobjednicima...a za završni tekst mogu samo reči bez komentara....:usisava::usisava:
a bas sam ocekivo jos offova :(
cestitke.
jel ostalo jos sta?
i drlja, sta je s onim obecanjem da kazas THE na lvl 99 :D