A dobro, onda bude brzo kraj servera, bit ce vremena za :pivo::harmonikaš::na karte:
Printable View
slažem se s tobom,
samo šteta da pobijedi ww koji nije rušen...
ali kad vi odlučujete koji imate offove , kako god odlučite,
i tako sam rekao da budem čestitao bilo kome tko je bio rušen, onakvom događaju kao sa prošlog s1 naravno da neću čestitati ako se to dogodi..
kako god bilo...., valjda je kraj blizu,.... napokon
samo hohoho pazite da vam opet ne ostanu offovi kao na prošlom s1
a što ga ti tupiš, pa da imamo nešto vrijedno već bi poslali,
a naravno da ostalim govorim da znaju da koalicija više nema ništa..., pa ako vam oni dopuste da pobijedite, pobijedite....,
a kako sam već prije rekao, volio bih na kraju da se svi offovi koji su na serveru zalete na DEN-a, i zakucaju se i neka poruše sve što stignu
samo neka se zna: koalicija nema OFFOVA za rušenje WW-a
tako da ne odlučujemo o ničemu sad na kraju
i fala bogu da će kraj servera , da nećemo zimu dočekati
samo se nadam da ovaj prelijepi server (posebice ww doba) neće osramotiti i zasjeniti kraj kao na prošlom s1)
da budem iskren, the/rf mi se počeo sviđati, nisu onakvi kakvim sam u početku mislio da jesu,
eto,i opet(već sam ranije)se istima ispričavam,
i da netko sruši windu, i mi izbijemo prvi, pa nas budu rušili sa zadovoljstvom, i to znamo,pa onda dolaze u šansu the/rf i ibz, jednostavno
debeli rimljanin ni sa 6 + milja ne može se obraniti to je svima jasno, samo može zaginuti koji off više od predviđenog
i VERTIGO - izgleda da je svima osim tebe jasno da DEN nema šanse dok god postoji nekoliko offova za koje znamo na serveru, tako da ne tjeraš to na našu stranu
naravno da bih volio da pobijedi THE/RF ili Hackeri a ne vi, pa to je svima jasno , bilo tko od njih dvoje i koalicije je to zaslužio, barem prikazanim, bilo je lijepih akcija i lijepih offova sa svih strana
Još samo fali da klekneš i lijepo zamoliš za milost. Ajde pa neće Windua nitko rušiti. Što se bojiš. Osim toga što i da ga sruše. Pa svi su rušeni pa opet igraju. Nije to ništa strašno. Ne boli, a čak i monitor ostane čitav. A i ne bi to bilo Windu-u prvi put, pa nema ni krvavih fleka....:cvijece i proljece::cvijece i proljece::cvijece i proljece:
ah, što se ti bojiš jednog rušenja, pa DEN-a su triput rušili pa nismo kukali, a ipak smo vam za petama, što ste do sada radili u WW-u, zidali višak skladišta....., lol,,,, DEN je do sada pretrpio oko 270 sati štete, a mi za vama kasnim nekih 5 lv i 70 sati skladišta..... cca.110 sati....,
samo sam rekao da drugi ne očekuju da vas mi rušimo sa značajnom štetom, budemo mi poslali naše offiće na vas na kraju, samo što oni ne budu radili štete - bit će klasično zabijanje ali svoje budemo dokazali da offova nemamo.
ako vas ne budu htjeli rušiti, nada i dalje živi da će netko od igrača koji je radio off cijeli server ipak poslati na vas mimo svog vodstva pa da server ne završi kao prošli s1.
kako god bilo imate još rekao sam okk 65 sati, 15-25 sati su kate udaljene od vas, pa si računajte, ako do ponedjeljka u ponoć ne budete imali napade, onda ste prvi došli do 100.
ali ima još puno sati do tada
moj glas ide na sakbljea, budući da ima najmanju štetu od preostalih ww-a , osim DEN-a, a DEN pada svakako.
moj/miletov off je ostao na prošlom serveru u selu, pa si to više nikad nebi dopustio, da sam nešto radio cijeli serveri na kraju imam samo scrinshot za uspomenu..
Da najstrašnije je ne pokušati, ili prevedeno na travianski ne potrošiti off na protivniku.
Pa cviliš i tražiš da udare DEN-a a ne Windu. Samo pazi da se ne bi iznenadio.
A sluge i poslušnici. Pa odavno ste u THE RF chat sobi sa šefovima. I sve po njihovim nalozima.
I za tvoju informaciju, jesam mlad ali nažalost samo u duši.
zanimljiv si ti momak neki vertigo, ako se nevaram ti si postao jako veliki zagovornik sexy BV saveza i ekipe ili si im ti glasnogovrnik haa..samo me zanima kako to da si se tako dobro razvio pored nas..hm da li si se mozda skrivao cijeli server kod saveznika ili se varam