poperu :D imaš ti kaj resa za vojsku?
Printable View
Cuj svaki pravi poper zna da je najbolje pljackati naseljenicima, ipak oni nose 3000 resa :)
Ne znam kakvo je stanje sada na serveru, koliko se otprilike ima sela i kolika je proizvodnja. Al dobar offer koji dosta pljacka moze bez problema radit sjekire paralelno u vojarni i velikoj vojarni. Pa k vragu i sve, bilo je tih 30k i na 3,6 serverima oko artova, i više. Ne vidim zasto bi sad s dodatnim bonusima koje ova verzija nudi to bio problem.
Naravno, sve ovisi koliko netko ima volje za sve to,... al ako nema, onda ni nebi trebao bit offer ;)
A bila je rijec o sjekirama koje, bogu hvala, i nisu nesto previse skupe. S rimom je malo teze (prvo jer se imp duze radi a onda drugo jer vise kosta), al daleko od nemoguceg. Naravno, nemoguce je sad pocet s tim,... al ko se na vrijeme uhvatio....
@dado
Sad u svim ostalim selima srusis reze, a u gg srusis dvorac. I onda u svim selima jos po 9 naseljenika (tj 6 posto je jedan slot potrosen),... bit ce ressa ko u prici :D
Meni nije jasno zašto bi dobar offer moral pljačkat, osobno pljačkal sam prvi tjedan il drugi i nemam više volje za tim, a po rečenom onda nis za offera?????? Mislim meni su takve izjave totalno .....
Ah al ko sam ja da vam kaj govorim, pa ja igram deff :)
Ne moze se reci nisi dobar, tj ne u onom smislu u kojem si ti to shvatio.
Al da pljackas, svakako bi bio puno bolji. Ne znam kolika je sada kod vas na serveru pljacka, tj koliko imaju top pljackaši. Al recimo da sa 30M ressa pljacke mozes radit cca 120 sjekira po satu u velikim vojarnama (znaci cijena sjekire x3). U mjesec dana to je preko 80k sjekira. Da ti ne pricam koliko to ispadne od pocetka do kraja servera. A to je prakticki gratis. Pa nek ti je pljacka 15M tjedno. U mjesec dana 40k sjekira (to je u najgorem slucaju jer nisam racunao da u off selu imas jednu vojarnu i jednu veliku vojarnu,... vec sam racunao samo cijenu sjekire x3 kao da imas samo velike vojarne, sta onda ispada manje vojske). Ako imas volje uzmi malo kalkulator, pa se poigraj, vidjet ces da ce kroz cijeli server ispast poprilcna brojka.
Ako ti smatras da je dobar igrac kojem se neda imat jos 40k sjekira ovaj mjesec, i kojem se neda imat puuuuuno više sjekira kroz cijeli server, onda dobro. Za mene ne. Pa postoje i sitteri i duali i sve, samo volje malo treba ;) Bolje da dvojica igraju 1 acc, pa da bude brutalan, nego da svak od njih ima neki osrednji acc. To je bar po meni
mozda jer, izuzev par iznimaka, nema igraca
ima registriranih ljudi, ima acceva, ali ne i igraca
takodjer, da se malo nadovezem na price o offu i pljackama
sve ssto ste nabrojali, govoreci o off selu, koliko sam shvatio, pretpostavka je da se radi samo jedan off
a ne jednom je vidjeno, da puno igraca radi 2 offa, neki cak i 3
to se ne moze raditi i hraniti bez pljacki ili extra pomoci extra saveza u smislu pusha, hranjenja i ostalih stvari
hbudimir ne slažem se
ja i buraz imamo 17 sela.od toga 15 izgrađeno do kraja i radimo off 0-24 sa onim kacigama,a ne pljačkamo skoro niš jer smo obojica lijeni po prirodi,imamo kilu batina u suportu tek toliko da se nađu...dakle može se bez beda,čak imamo mogućnosti i delati off u off selu,ali kao što rekoh lijeni smo pa ga ne delamo....
Cekaj, ti radis samo jedan off u gg-u i kazes da se moze bez pljackanja? Pa za to ti je dosta imat par sela, ne treba ti uopce 17 komada. Nisam na to mislio kad sam rekao da se može. Moze se bez pljacke radit i puno vise od toga,... nije da se ne moze. Samo se s pljackanjem moze puno bolje i puno vise.
I naravno, ovo sto je TaraT rekao, ako radis offove u jednom trenutku ce to postat nemoguce nastavit radit i prehranjivat bez pljacke. Naravno, postoje banane i slicne stvari za onog tko voli tako igrat....
Je aliok farma se ali netreba zaboraviti da se i gubi u farmanju, vec je sada nemoguce nekima prehranjivati bez farmanja ali to je ono ko farma taj nemožeš prestati farmati dok ima off-a jer off se non stop pravi a hrane sve manje i manje, sva sreca ima sela od natara pa je puno lakše jer se od njih nosi hrana vecinom....