MOJE SKROMNO MIŠLJENJE
OK...izgubili smo 3 dobra offa, uzeli nevažni art i preorali nekoliko sela koja će se oporaviti (jednog dana). No, što je pokazao taj veliki i nikad prehvaljeni PC ? Pokazao je da ne može obraniti ni jedno naselje i da ne može sačuvati ni jedan art na koji nam se digne ona stvar. Da ovaj art nije okrenuo na izvidnike pukla bi totalna bruka te je s toga dobro što je tako završilo jer smo zadržali neku sportsku ravnotežu pa sad ova situacija obećava još dobrih fajtova. Jeli taj PC svjestan koliku slabost u defu je pokazao? Ovaj LUDI (koji je sad u našem vlasništvu i koji je toliko nevažan) im je upro prstom kud se ide, vikao im je: HALOOOO, EJ VI, VAMO ĆE LUPITI, nacrtao im je naše namjere i vapio na glas: OBRANITE MEEEEEEEEEEE!...i na kraju nisu uspjeli. Ostalo defanje opće nije spomena vrijedno. Gdje smo zamislili tu smo prošli. Svaka čast na ponekom ubacivanju defa (dali slučajno ili namjerno) koje je negdje imalo efekta, a i to je uspjelo samo zato jer je usporeni rad servera i često rušenje istog sprječavalo slanje fejkova pa i pravih napada u točno predviđeno vrijeme. Jesmo....izgubili smo 3 dobra offa, ali PC nije pokazao ništa što ne bi pokazao i svaki drugorazredni savez.
Sad, dok ovo pišem padaju novi reporti. Mi smo izgubili još jedan dobar off, a oni još jedan nevažan art (jeli im ostao još koji?)
Dobro....ne smijem se previše puhati jer jutro donosi masu napada na naše linije pa ko zna kako će se to završiti i ko zna koliko dugo će moderatori opet zadržati ovaj post na razmatranju tako da sve što kažem može biti stara novost.
U svakom slučaju, drago mi je da je server konačno živnuo i odmah bi dao svoj off samo da ostane takav.
GUERILLA DO KAJMANSKIH OTOKA !!!!!!