nemoj ti brinut za nas moral..... pls.... radije brini di ces rese naci da dignes off hiihiiihhh
isplatilo se sve skupa ili ne, svabe trljaju ruke... napokon krenule borbe pa se i vise golda :)
Printable View
zamijenila si me s nekim
Art od giglija je otisao,ali sa preko 200k deff bodova,za ludjaka prevelika cijena barem moje njubersko misljenje...
Sve se ne moze odjednom obraniti,ali sad kad su nas i SC poceli deffati sve je moguce...
Koliko sam ujutro vidio dosta guerillinih sela je skatano bez gubitaka....
Uuuuuuu
svaka čast
više nula nego jedinica u glavnim gradovima. Ovaj put priznajem. akcija vam je bila za 5 :daje cvijet:
nije 24..nego 15..velika razlika
Ne bih htio ocijenit akcije jer svaka strana misli da je bolje prošla, Osobno mislim da smo SVI na dobitku, igra je postala zanimljivija , a mislim da su i švabe sretnije treba golda više trošit za obnovu paa možda i ulože kaj od zaradjenog da server dovedu u red.
Uglavnom čestitam na akcijama SVIMA, napokon je server i zanimljiv , a kak se kaže daleko je kraj pa bumo vidli ko je bolje prošal :)
8)
naša sela se već obnavljaju puno parom a vaša :usisava:
vidim da je prehrambeba industrija kod Guerilčića naglo doživjela svoj slom jutros u 5:00 nadalje....
ajmo pričat malo o vama dosta o nama :D
uglavnom ajmo malo gledat s pozitivne strane sunčeko nam je napokon izašlo 8)
20h znat metu i onako ocajno deffati, uzas i prelose. samo 200k !?!?!
sad jedan dobar gold deffer ima vec ~70k deffa, tako da je onaj deff mizeran.
gledajuci sve skupa, PC izgubio 4 arta? po cijenu ova 3 offica, od kojih se svaki ne da vrati u 2 mjeseca, nego 3 tjedna.
vv/vk/bo/i gay heroj ti podignu brzinu gradnje offa da stvarno se off prelako vraca...
svakako zanimljivo, cini se da PC i ne ide bas kako su mislili.
nije ni 15 neg 20
:brukica: