ma ja sam cuo da je i koji GG skatan, boo...
Printable View
ma ja sam cuo da je i koji GG skatan, boo...
nemate više ofova za gg, a katanje suporta je lame, to samo p...ke rade al znamo da to i jeste :)
ja bi reko da nemate :cvjetic:
slavko kakav je to riječnik za jednog gerilčeka :bic:
već smo ti nekoliko puta ponovili da nemamo ni off ni deff...ali očito sporo shvaćaš...
ako je lame katanje supporta neki dan je netko dadi support katao pa ga nismo prozvali pi.....
ali ako je to lame..neka bude bitno da vi to "ne radite" :brukica:
ma zvrkica oni to ne delaju kak si ih sad morala izdat...dečec se zaletio sa jednim valom kaj je još najbolje u cijeloj priči :palčina: a ja mu pripremio odbor za doček u GG :( hm..kako se koji pacijent budi daje reporte..sad su već dva ili tri GG skatana..zanimljivo...opet silenzio stampa kod vas??
ma dado to nitko "ne radi" osim pacijenata, ah... i kaj imaš od reporta katanje supporta ćeš jedino i vidjet...
a sad sve ostalo sam ti napisala na skype i prestani se smijati nego ispričaj mi kakvi su štrumfaći bili... ovo je sve ionako za pi..... kao što smo mi :101010: nije ni vrijedno komentiranja jedino slavka to tako jako mući...da nije to njegov support bio :pije kavu:
ajde ti meni sad prepričaj taj film...pusti ti ove što "ne rade" ono što mi radimo :palčina:
To si ti kriv jer si zafejkao ponovno , a i piso si tu da radiš po cca 650 sjekira dnevno i eto majstori se zbrisali .. ( baš ti hvala :/ )
Ma kaj ja znam , to je najdebilniji potez valjda bio bez da se ikoga obavijesti iz saveza nego sam jave da se art preuzme .. eto sad sam ih javno ocrnio ( bezobraznici jedni)