hahaahaha idem..samo sam htela vidit dal ces jos nekaj napisat iako si reko da neces vise diskutirat..
i da..to su seksovci rijesili da server ne radi posto je danas okupljanje da mogu pit u miru :)
aj bok. i ziveli :pivo::pizza:
Printable View
hahaahaha idem..samo sam htela vidit dal ces jos nekaj napisat iako si reko da neces vise diskutirat..
i da..to su seksovci rijesili da server ne radi posto je danas okupljanje da mogu pit u miru :)
aj bok. i ziveli :pivo::pizza:
hmm noćas "gase" server, bar tako piše. Nego, ostalo mi je malo nejasno što se točno događa sa napadima i resama i slično, pa bi molio ako je netko shvatio da mi pojasni. Pretpostavimo da, na primjer, na mene idu 3 napada i sjedaju noćas između 1 i 2 ujutro. Sva 3 napada dolaze sa po 2 komada poglavica, dakle preuzimanje naselja. E sad, u normalnim okolnostima ja bi skockao obranu, ubacio deff i slično ali sam eto spriječen zbog gašenja servera. Pitanje je dakle, što će se točno s tim napadima dogoditi? Nestat će i nikome ništa ili ja ujutro neću više imati to naselje? Isto tako me zanima koju količinu resa ću naći po skladištima kad se server "upali", hoće li to biti isto stanje koje je bilo kad su server ugasili ili će se puniti i naravno, što se točno dogodi sa trgovcima koji hodaju kroz noć? Puno hvala na objašnjenju.
Ako sam dobro shvatio sve akcije ce se zamrznuti osim napada koji ce nestati (jos cekam potvrdu za napade, do tada necu vjerovati dadi :D), znaci kako si ostavio tako ces i naci.
ne kužim ovo oko nestajanja napada? Znači li to da kad upale server ti napadi jednostavno neće više postojati jer će biti "obrisani", a sa druge strane rese će nastaviti gdje su i stale, a trgovac koji je recimo nešto trebao donijeti negdje u 23:30h će to zapravo donijeti u 6:30h (pod uvjetom da se uspiju držati predviđenih planova oko tajminga gašenja i paljenja servera).
Da, ako su dadi iz podrske potvrdili kako treba (a uvjek sve iz podrske uzimam s rezervom) napadi ce biti vraceni u sela odakle su isli, a ostalo ce biti odgodjeno.
znači ode naša akcija "kaput". ujutro vojska u selu kao da nikad nije ni odlazila, a sve ostalo nastavlja gdje je zaustavljeno.
ajd bar je donekle oky u odnosu na nenajavljena održavanja i slična štekanja kojima smo svjedočili kroz propadanje resa, crkavanja vojske i slično.
Molim još potvrdu od neke ovlaštene osobe na našim serverima da sam dobro shvatio događaje vezane uz zaustavljanje servera.
LP
joj kaj ste dosadni..sve tu lijepo pise na hrvatskom cak..pa daj si procitajte..oni malo gluplji nek citaju polako:) samo bezveze spamate podrsci
http://forum.travian.com.hr/showthre...711#post948711
Tko se jednom opekao ....
Tu nije bas precizno definirano sta to znaci prekid napada, a ako napadi sjednu ipak (sa eventualnim zakasnjenjem) sumnjam da ce biti odstete za skatane :D
Nakon što server ponovo bude uključen i igra pokrenuta svi napadi će biti prekinuti, svi drugi događaji će biti odloženi.
jel samo ja vidim ovu recenicu ili? igra se ukljuci..napadi se prekidaju ( pise PREKIDAJU,ne prise sjest ce sa zakasnjenjem od 7 sati) i sve kaj je stavljeno gradit ce bit prekinuto..ak si stavil gradit farmu a nemas golda i cekas 150 sati da se napravi popusio si jer ce ti to zgasit..dobro je jedino kaj vojska nebu umirala do 11.8..jej :)
to kaj se tice vojske da ne umire su vjerovatno stavili zato da im nece spamat svi krepala mi je vojske bla bla..za zgradu ak zgasi bas te briga, budes ju napravil/a opet :)