Najbolji post do sada !!!!!!
Imaš simpatizera sa +/+ :)
Printable View
da, to zapravo i jest tako. zanimljivo u jednu ruku, promjeniš neke svoje rutine u svakodnevnom životu zbog igre koja je prestala bit igra, a postala konstantno živciranje.
ono što meni zapravo smeta u svemu ovome i nisu ti bugovi i tehnička strana priče, znamo da stvari nekad krenu krivo i onda se nadovezuju jedna kriva stvar na drugu, već odnos prema igračima kao korisnicima, kupcima, zaljubljenicima (kako već hoćete) koji zapravo tu plaćaju nekakav proizvod - a kada imaju nekakvu primjedbu dolazi do nevjerojatno arogantnog ponašanja u vidu - "nitko te ne tjera da igraš" rečenica. to je ono što me nevjerojatno ljuti.
i sada, kada se zna da je 99% ljudi na serveru prilično razočarano, potpuna tišina od nadležnih.
pa pobogu, napišite nešto, ljudi smo, idemo popričat i riješit situaciju - recite, sjebali smo, popravit ćemo tako i tako - imamo par opcija, koja bi vam najbolje odgovarala - razmišljamo - eci peci pec - nešto..
ajde dado molim te samo places i kukas....sta ce tek biti na kraju servera....nemoj si samo molim te zivot oduzet (ako nepobijedite)....tj.necete sigurno pobijediti,cijeli server je protiv vas jer ste podmukli i prevaranti .....zato te molim da budes tiho...trebao bi biti manji od makovog zrna....
Ma u vasem najdrazem pc-u su svi njubeki i nemaju pojima igrat i nema sanse da uzmu server
Kme kme kme
Here....
Kao sto rekoh ak nas ovaj server ne pobjedite bolje nemojte vise igrat travian,a kad mi pobjedimo onda cu vam tu ici na zivceke :):)
Igramo za pobjedu,al nam je jos veca satisfakcija kaj su svi protiv nas...
MOj prijedlog je neka snime server... i zaustave dok nesrede, ako treba de se igra,treba im 1-2 tjedna nema frke, isto neka snime a mi cemo se zahebavati igrati i kada srede neka vrate server i idemo ozbiljno dalje... kada bi to napravili onda bi bilo smijeha ja bi prvi vjerojatno isao po ww, hahahahhahaha
koji svi su protiv vas...... pa osim geurile i njenih saveznika....i ovih na -+ ostali su svi s vama ili hocete reci da kad slucajno neki igraci skataju tajne saveznike kao sto su silence,lost i da ne nabrajam dalje jer vjerovatno sve koje smo skatali vi ste uzeli sebi pa ni sami neznate onda proksima mora urgirati kod igraca pa ih moli nemoj zbog visih interesa.......strasan si dado8)