Koliko još ono pc ima vremena dok ih gerila ne izbrise sa servera ?
Dado..pusti forum..Odi klikati..nemas još puno vremena na serveru..naljutili ste seficu..odbrojava vam dane :)
Printable View
Koliko još ono pc ima vremena dok ih gerila ne izbrise sa servera ?
Dado..pusti forum..Odi klikati..nemas još puno vremena na serveru..naljutili ste seficu..odbrojava vam dane :)
Ne spominji moje ime uzaludno,vidim da ti nedostajem ;).Ufff bilo je zabijanja veceras ali idemo dalje.
Ps:Nego sta ti mene guras u gerilu nisam ja u toj alijansi,ali posto ti sve znas :brukica:.I vidim da se svi uhvatili nekog odbrojavanja sta nesto dolazi osim sta s..... po forumu.Dobru sacekusu napravili kod fedon-a ali sta vi stvarno mislite da cete uspjeti ih defati svaki put kad mi budemo napadali na njih :lol:
Ajde objasni ti nama svima koji nismo upuceni tko je napisao to da imate 20 dana,sto ne napise vas vođa PC proxima(zato sto covjek ima nesto u glavi za razliku od vas) neku takvu glupost.Jedino ostali iz njegove alijanse pisu gluposti a nikakvu funkciju ne igraju u PC.Kao sto rekoh lako je tuđim k..... po koprivama mlatiti,znam da istina boli.Dado brzo idi klikati kucice jer jedino si u tome dobar jer padas na ljestvici prosli server si bio bolji ili ti muz vise neda da kupis zlato :cerek:
Šta je bilo neki potres mi prijaviše...toliko kata udari u isto vrijeme.:cerek::cerek::cerek:.
Hm i kak da se ja saed igram??? pa kolko bi trebal umjetnina kupit da ovog prvog sa 16 milja popa stignem?
ares...
1.sluga ti sve reko
2.da zelim ganjat pop bio bi prvi i to uvjerljivo,ali buraz i ja odlucili da nakon svega sra** sa serverom vise ne uplacujemo zlato,osim za plus račun i tu i tamo NPC....u mojoj obitelji ja peglam kartice i hvala Bogu imam mogućnosti da ih peglam koliko zelim,ali ne zelim vise svabama davat pare za ovaj poluproizvod...
3.možda nisi u gerili,ali si protiv PCa u nekom od 25 ostalih saveza tako da spadas u isti kos sa gerillom
4.budemo deffali naravno,samo je pitaanje s cim bute vi napadali :cerek: :cerek:
Igrač Savez Populacija Naselja
1. cipelici - 16777215 1
LOOOOOOL nova glupost od ultra super kvalitetne usluge travian hr4
p.s. moram ovo kopirat,za umrijet od smijeha:
" proxovi izvještaji akcija su postali duži nego dadovi postovi na forumu" :cerek:
Prije 2 dana nas je bilo 20 sad nas ima 25,ma zaokruzi na 30 :cerek:.Ma nisam ja protiv PC ja sam protiv takvih kao sto si ti (koji misle da se sve vrti oko PC),koji za svaku sitnicu gusi okolo,da ti J.K. nije rod.Ako se sjecas proslog servera bili smo u saveznistvo do 70 lv WW,pa smo onda ukinuli saveznistvo jer smo se tako dogovorili,zato pusti price snjezana i igraj travian i nemoj gusiti ljude oko sebe postedi nas jedan dan tvojih gluposti.Znam da smo vam trn u oku,zato ste svima nudili saveznistvo osim nama.Pomirite se da vas svi vole tko HDZ trenutno ahhahaahahah.
Ps:Ali ti si to sve naravno znao :cerek::cerek::cerek:Evo za sve plačljivke jedna velika DUDA.