a na tvoju je MEEEE MEEEE..ajde proseci :brukica:
nego, pocelo je pocelo..vec vidim MM hrana,MM deff, MM hrana, MM deff, MM nema hrane, MM crkava, MM nek ide sve u pm nema hrane necu vise igrat, MM jeee pobjeda hehehehehehe
Printable View
@ženo, ti to hoćeš reći da imaš više accova ili....Citat:
zbilja mislis da mi je neki acc sa 10 sela tolko bitan?
@žuja, da nemate dovoljno, samo jednog koji je fino odradio svoj posao :andjeo:Citat:
genijalan naziv za koaliciju... sam jbga nemamo dovoljno hakera da vas mogli skroz kopirat...
ja mislim da je PC unajmio nekog novinara da smišlja naslove i fore i da nas stalno tu maltretira
čak sumnjam na dadu da je ko mali bio radio školske novine
i sad zbog svog grubog posla koji radi i nezadovoljstva jer nije ostvario svoj san u staru ili gloriji tu nas ubija i spama
sram ga bilo
:D
ugl. molim vas da se suzdržite od imena koalicija i predizbornih kampanja jer još nije službeno počelo predizborno doba
:)
:P
pa lijepo je naucio tebe i tvoje iz vodstva moras priznati,mogli bi reci i da ste vi njegovi podanici ;)...sad na slijedecem serveru t4 mozete biti face pa onda prvi neke stvari raditi,a ne cekati pa kopirati :cerek: C/P
btw.
Vojne jedinice:
Heroj 1 Heroj
Gorštak 1 Gorštak
ova batina ostaje do kraja servera u selu kao spomen na baku zmaj :)
ta batina simbolizira to da si skuzio kako sam pametnija od tebe, kako ne pricam gluposti osim kad ciljano to ne zelim, kako bi trebao poslusat moje savjete i malo analizirat sto ti pricam izmedju onih tvojih kmekmetanja...ajde bas mi je drago zbog tebe..
spomenici se dizu legendama...znaci u tvojim ocima sam legenda... :101010: fala lijepa na tepanju