ajde priznaj u kojem savezu igraš :) svi vi koji ste pljuvali po novoj verziji(uključujući i mene) igrate samo ne želite to priznati :)
ova verzija ima prednosti i nedostataka...meni uopće ne fali stara verzija,ova je ko rođena za mene popera :D
Printable View
pa u pc, naravno
:D
ne igram, nego pratim iz ciste znatizelje
:P
obzirom na pomoc ovih mini-artefakata zvanih itemi, koji su dosta ubrzali igru, za ocekivati je da bi se trebali pokazati i veci offovi za natare
s druge pak strane, kako ocito ne vrijede stara pravila na novoj verziji, mozda ce biti i puno lakse
heroji su jako puno promijenili..sad ima i item 25% jača vojska protiv natara tako da bi gubici mogli biti puno manji..a kaj se tiče offova u ovom trenu bi moralo biti offova več i preko 30K pješaka..pogotovo na ovako slabom serveru gdje nema nekih jačih ratova
sa kacigom 15% ispada dnevno 660 sjekira u GG....
ak ima neko takav off svaka mu dala
ali mislim da je to malo nerealno
je moguće al taj je onda sam štancal
a da ga nisu makar malo prstići zasvrbili da nekog rokne...
ja bi da imam takav off sam okolo ubijal sve šta vidim
:D
Pa trebalo bi bit dosta takvih offova. S tom brzinom izrade to je cca 3 tjedna u off selu, tako da nije neki problem. Skoro pa sada mozes pocet radit, i stic do artova to napravit.
I ostat ce pri njemu ;)
Radije cu farmvil na fejsu igrat, nego t4 :D :P
ne znam odakle si izvadio taj podatak, al dobro
ni u 3,6 verziji nije trebalo toliko vremena za napravit 30k sjekira u off selu
to je vrijeme za 30k impova u off selu u 3,6 verziji
osim sto se sjekira radi brze, u t4 s ovim stvarima se moze jos dodatno ubrzat izrada vojske
i na kraju ispadne za 30k sjekira u off selu 22 dana
pa računao sam po tom da 660 sjekira ide van
ako je takav iznos sjekira sa ubrzanjem onda ispada 45 dana za 30k sjekira
jel 30000/660=45,xx