Izgleda da se forum probudio malo.. Bolje da ništa više ne pišem, vidim miševi namjeravaju iz rupa izaći, strah me :cry:
Printable View
Izgleda da se forum probudio malo.. Bolje da ništa više ne pišem, vidim miševi namjeravaju iz rupa izaći, strah me :cry:
Ma dragi moj travianski majstore...
Niti u jednom trenutnku se iz mojeg malog izlaganja ne može isčitati bilo kakva uvredljiva riječ usmjerena na tvoje roditelje....ako si ti to tako vidio...ja se ispričavam tebi i tvojim roditeljima....jer namjera mi to nije bila :andjeo:
Što se tiče fejkova...ma igrao si kod nas...znaš i sam da smo mi prelijeni za slanje fejkova...ne želimo dječicu za dudicama plašiti da ne dožive traume u djetinstvu ROTFL
A što se tiče privatnog života he he....pa dovoljno govori to što mi po noći spavamo mirnim poštenim snom dok se drugi dižu u 02 ujutro ili uopće ne spavaju da bi slali "prijateljske" napade...jel u pitanju savjest, jel u pitanju psihičko zdarvlje ili nešto drugo ja neznam...ali onaj koji ima sređen privatan život i tko ovo gleda kao igru taj i spava po noći he he he
Da više ne spamamo ovdje i da ne pričamo nekim "čudnim" jezikom i "frazama"...sretno ti dalje u igri :wanted:
I vidimo se opet svakako he he
Ja ču kao i svaki put sa svojim nick-om pa me možeš naći bez problema he he
Nadam se da češ i ti skupiti dovoljno hrabrosti da se pojaviš pod svojim nick-om...:P
lp
Ja ču kao i svaki put sa svojim nick-om pa me možeš naći bez problema he he
Nadam se da češ i ti skupiti dovoljno hrabrosti da se pojaviš pod svojim nick-om...:P
lp[/QUOTE]
O cemu ti to!!??
Pa znas pod kojim nickom igram sta cekas!??
jel ti to pricas kao u buducnosti!!! hahaha
aj bote napadaj da vas vidim, tebe i tvoj botovski savez, sve da se skupite nemate jednog dobrog ofera, zato tu i molis uskok da ma kata!!!
Ja cekam i dalje....
ali vas nesto nema:cerek:
super,napokon na nekom serveru akcija :) i forumsko prepiranje ajmooooooooooo
hahahah sta vam ovaj COBB radi :D unisti vas na forumu
hahah,izace moje kate pa ces plakati ovde :D a i mojne se prepucavas sa nama ovde,kad nisi na nasem nivou,bez ikakve uvrede naravno :)))
pa ako na nesto licis,mozda bih te i jaho xixixixi :D
i da dodam,inka u mojoj si neposrednoj sredini,takoreci odmah pored tebe,mozda me osetis uskoro khm khm :D
eeeee balunga nam se malo iznerviro,zamolio bih te bez tvojih KANTERASKIH izraza,botovske porodice,botino itd. zadrzi to lepo za svoju kucu,pa tako tamo pricaj
i kad te covek pita na kojem si nalogu,lepo odgovori,posto neznam dal si trenutno na templar team,pajser brigada i tako dalje :)))))
za inku jedan takoreci GOLEMI :*
Vidim nick na forumu ti bas odgovara!! :blackeye:
A za ono, ebi ga spustio sam se na njegov nivo (moja greska), sta ces, covek nemoze da prezali malu brzinu pa to ti je
Zna bicina na kom sam nalogu, nego jos skupljaju hrabrost da napadnu.....
cekam..cekam...cekam....:snijeg:
juce pomislio da sam te digao na moj nivo..prvi korak je da posle mesec dana skrivanja kod nas javno pokazes svoj profil i ko si ...
ali nemoj brinuti...bicina je lepo napisao da si malo detence:gamer: ...ali opet ti kazem nemoj brinuti...svaki dan rada sa tobom.. porasces..:pivo:
a posto celo vreme pises o SK...zanima me zasto je tvoj savez svima slao ponude na sporazum svim malo jacim savezima na +/+ koordinatima malo posle nove... mogli ste na forumu da nas sve sa +/+ koordinata pozovete da budemo velika "happy family":cvijece i proljece:
primetio si kako je bilo dosadno bez tebe na forumu:staklenka:
jaoooo jaooo tipicno muski o sreco moja draga pricamo o igrici a ne rl, a neces me zajahati nigdje s tim da vjerojatno nemas ni 18 god pa je tebi to sve i zabranjeno :lol2:.........a tvoja neposredna blizina ne brini cekam te :welcome:, a kad dodjes pazi da ne zajasis duala :lol2:
:dance::dance::dance::dance::dance: nisam sigurna da se zelim poljubac hihihihihihih