Nije "velika vrednost", pa kad otimate skroviste nije ni "cudno"!!!!:master:
Hahahaha pobegao, trebao bi da se malo raspitas na kom nalogu igram, pa da ima smisla ova tvoja recenica
Printable View
Hm vidim neke prijetenje da SK ako ima zatreba art uzet ce ga .......e dragi moji cekam vas :daje cvijet:.....Ljubicica :witch:
Pozdrav svim dragim igračima...
evo da se i ja malo javim...mada mi to nije običaj...ali eto!!!
kao prvo moram čestitam našem starom prijatelju sa traviana.....žvakaći na uspješno odrađenoj akciji...što jest jest...
žalosno je to što se sa takvim stvarima treba hvaliti....a vjerovatno nemate sa nićim drugim, ali hajde...neka se djeca vesele....imam ja djecu doma pa znam kako je to...kupit će tata i dat dudicu ako treba he he....sa roza privjeskom:D
ali opet...pardoniram...ako je u pitanju muško dijete...što do sada nisam skužio iz razgovora onda će drugi privjesak...nije problem he he
eto mogu se pristojno osvrnuti na to da i ja imam art....pa ako treba...ljudi smo...dogovorit ćemo da maknem vojsku pa da uzmete da vam ne trebaju špijuni za to....sve za veselje i sreću djeteta i njegove dudice....:patkica:
Što se tiče osvete...neznam od kuda ti to.....niti nam ne pada neka osveta....pa ovo je igra...
ne treba miješati frustracije iz RL-a sa ovima kao što se nažalost to dešava....i neki kakvi su u RL-u takvi su i u ovoj igri....
kao što bi ja uvijek znao pohvaliti ponosne roditelje koji imaju tako fino odgojeno dijete....njihov ponos i diku he he
no da ne hvalimo previše čovjeka, d se ne umisli...
mnogo sreće u daljnjoj igri...i možda se drugi puta i nađe hrabrost prijaviti pod svojim nick-om sa kojim se svaki igrač treba ponositi...osim ako naravno ne msije...e onda razuimijem i suosjećam he he...i opet nema ljutnje zbog toga he he
sve za sreću djeteta i njegove dudice:sretan rodjendan:
lp
bičina koji mirno spava...i koji ima hrabrosti se prijaviti svaki hrx pod svojim nickom...ali to je valjda jer sam odrastao pa mi je to sasvim normalno he he
idemo dalje:D
hahah kakve komedije se ovde pisu :D
cunga balunga i ostali,nemojte biti sigurni,mozda se nalazim i u nekom od vasih saveza...
- COVECE vidis ti sta pises?pa ovim sam govoris da imas ko zna koliko naloga, i da multihunter ti je neki drug il sta vec
za pocetak cu da napisem jedan igm multihunteru da te proveri,da vidimo koji ce njegov izgovor biti il sta vec
Za Inku iliti nalog Ljubicica,pa ti devojko nemoj ni da se javljas,bar bi mene bilo sramota da se javim posle onoga sta si uradila i time pokazala kolki si covek :)
a ovog balungu,ne treba ni komentarisati :)
A gdje je ono naš PAJSER BRIGADA?? :fairy: Otišao iz saveza, možda ga je pajser lupio po glavi, pa se jadan prepao...ali šta je tu je...ima puno takvih kretena na svijetu, evo za utjehu...nije jedini na ovome serveru.
:lol2:
Pa kakav obraz vi spominjete, ovo je i dalje igra, ja se nehvalim nego Vas prozivam zbog arta, nije nikakva nauka od Vas oteti art! samo neznam sto placete zamnom, aj vraticu se kod Vas u savez treba mi jos jedan art!! :lol2: