lažna moralistkinjo bole je za tebe velemajstor traviana :)
dakle wewe je na 96 ako se ne varam,jel to znači da se približava fešta ili ostatak servera ima neke adute u rukavu?
Printable View
kekino odi papati zganaca,kao igrac si cista nula,a ne znas se kvalitetno ni prepucavati na forumu vec kupis tudje fore...
ajmo mi OT kaj fakat protivnici nemaju offova?,,??
Nemaju protivnici. Odi kao i ja poslati trgovce u WW, daj nekome da garažira off kod tebe (kao i ja) i ne komentiraj kvalitetu igrača. Ja nisam neki igrač, to si u pravu. To sam rekla bezbroj puta. Imam sreću pa moj dual je (memfis) tako da sam uvijek igrala na odličnim accevima.
Prepucavamo se? A malo sam svadljiva. Pa tuđe su fore kad ja nisam igrala, rekli su mi samo da si bio vodonoša, mislim vaderu. Nije to fora s foruma nego s PVT. Zanimalo me jel samo trkeljaš, ili si kao igrač bar ok, pa sam pitala ove iskusnije.
stvarno mi dosta foruma opet, ništa novo
SZ i KBC, sretno do 100
edit: vidim da protivnici marljivo naš gg izviđaju
keke di ti je off?? uuuuppppsss MH ti ga izbrisao pa sad mozes samo i biti garaza hihiu
Onda je kraj? Vidjet cemo,mislim da je varka u pitanju.Mi cekamo :) Nasi mogu i za ukras ostati,nijeproblem :D
Ma imaš pravo, varka je.
Šaljite sav deff u ww, i offove isto, pitanje dali ce biti dosta kada sjednu naši mega offovi ROTFL