isprika Arči, malo sam pomiješal Ip adrese... neće se ponovit :cvijece i proljece:
Printable View
do sada sam samo pratio i čitao, ali ovo što ste odigrali noćas, pa to ni djeca u vrtiću ne bi napravili. Jadno i bijedno, nakon 40 napada, ponavljam 40 (slovima četrdeset) napada GG je čitav i to na 30% popa.
Hvala za medalju i pobjedu na ovom serveru, moralnu, osvajanje WWa sa Vama kao protivnicima ne bi mi pružilo nikakvo zadovoljstvo. Štoviše, mislim da bih povraćao...
lp
Heh, da....jutros je završila do sad najveća akcija KBC-a od početka servera. Moram reći da nije završila onako kako smo se nadalli i očekivali (čitaj, nuliranje croppa), ali nema veze, bit ćemo drugi put uspješniji. Skinuli smo oko 600 popa, ako se ne varam.
Izgubili smo dobar off, i dosta kata, ali i dobrog deffa smo ubili :). Lijepo zamišljeno, čak, mislim i po prvi put da je išla akcija ovakvog tipa na nekog tko ima art izviđača, pohvale onom tko je složio akciju. Međutim, uvijek nešto pođe po zlu, tako i ovajput... neću navoditi tko, zašto i kako.
Ono što nas je dosta omelo u nuliranju sela je igrač na kojeg smo išli, i ovom prilikom mu čestitam na super odrađenom deffanju svog gg, odrađeno je baš, onako, školski i po zanatu, svaka čast.
U svakom slučaju, čestitke i napadačima na dobro odrađenom zadatku, ali i branitelju ;) svima kapa do poda, i naravno, svima puno sreće drugi put ;)
Lijep napad lijep,šteta kaje ostatak napadača iza ovoga koj je probijao kasnio pola sata.Glavno da sam ja ispao glup jel me izbacivalo na jednu sec,makar sam slao samo fejkove od jednog napada.Al sad svi šute.Očito su smetnje od satelitske uzrokovale ovaj propust.Poanta svega je ipak da je metalac morao iči na spavanje jer ga žena tjerala,a i trebao je art uzet za sebe ,pa je malo uranio:D
nisi ti glup, ti si samo smiješan jer si u svojoj slabosti bio u stanju izjavit glupost tipa ove dole
jedan suigrac je imao isti problem tokom slanja napada što je urodilo gubitkom, znaš koja je njegova izjava JBG, IDEMO DALJE, nije krivio kserks,low.... te one njubere iz f.e.a.r.
I da, svaka čast branitelju, natjerao me danas da razmislilim da se prebacim u deff :D
Ja bih svima Vama odgovorio ali mi moderator jednostavno ne da da se izjasnim :(