rotvajler, i uz taj art katali su ti ww selo :)
svordfiš ti si jedan mali miš
Printable View
rotvajler, i uz taj art katali su ti ww selo :)
svordfiš ti si jedan mali miš
Zahvaljujući tom artu, šteta je mizerna, totalno zanemariva.
Šteta 1500 kata
ooooo, hvala na informaciji. :)
rotvajler šteta od 1500 kati je šteta, slažem se
ali spustiti skladište je isto tako šteta jer gubiš 25h vremena da ih vratiš nazad, a vrijeme u travianu je sve
ja niti ne pokušavam shvatit zašto vas 50 ide na acc s artom velikog izvidnika i TI ih vodiš kao predvodnik... pješak + kata... clown
trenutno prema meni plovi 22 napada falangama, 2 falanga+kata, 2x preti, 1x haeduan, 2x mač+kata, 2x batina+kata, 1 imp+kata, 1x legionar, 4 x mač, 1x batina, i šlag na kraju(imajte u vidu da sam se išao umivat bar 5x jer nisam vjerovao ) da idu, gle čuda ni manje, ni više nego 3x izvidnik+kata
ovca je i dalje nepoznanica među vama ... ooo pardon ti si ih uspio uzgojit 1100 al nisu preživile šišanje kod Arčija :fajter:
za na Rubu znanosti....
xxx iz naselja 01.Ashke
Vojska 0 0 19 0 0 0 0 1 0 0 0
Gubitci 0 0 19 0 0 0 0 1 0 0 0
Obavijesti Konjušnica nije oštećen.
Nije se vratio niti jedan Vaš vojnik.
:palčina: :brukica:
Stanje na serveru.... meni osobno najdraži server do sada. Nećemo tu o TTu jer nije dozvoljeno.
Ali ću zahvaliti SZ saveziću.... sve vas jako volim http://www.pic4ever.com/images/grouphugg.gif, ali najviše ipak onog malog gada. Igrati s vama... neprocjenjivo. :lovju:
http://www.pic4ever.com/images/stretcher.gif bolničari, vama svaka čast na organizaciji, aktivnosti, nekima i na susretljivosti. Bilo bi mi drago da uzmete server.
ovom arcikosu kapa do poda, hvala puno na pomoći i savjetima, šteta da takvih igrača nema puno više
protivnici... puno nemarnih igrača, koliko god da vas ima nekako štekate... organizacija ili što
:goodpost:
dobro s3 je poseban di mi je sigaz i pegula pravili društvo,ali s6 mi je posebno drag(keke zna zašto)...I moje velike zahvale SZ savezu,ekkipa je bila super,istina (nekada je bilo malih nesporazuma,ali gdje ih nema),ja nebi nikoga izdvajao svi ste mi super i priznajem falit ćete mi ..da,odlazim sa traviana i u ovih otprilike 5.g. igranja bilo je ljepih i malo manje ljepih trenutaka,ali što je tu je.Ako se ikada odlučim vratiti igrat ču samo sa jednom osobom,a to je sigaz da nije bilo nje na s3,s6 i ostalim serverima gdje smo igrali zajedno nijedan acc nebi bio tako dobar :cry:
Postovi koji krše pravila pobrisani, te za sad samo sa upozorenjem.
§3.8 Zabranjeno je raspravljanje o radu multihunter i kaznama iz igre na forumu.
U slučaju osnovane sumnje u odluku multihuntera igrači mogu kontaktirati Community Manager-a putem e-maila admin@travian.com.hr
Nisam procitao postove ali pretpostavljam o cemu je rijec.Zato cu vam postaviti jedno pitanje...
Zasto su postovi na istu temu od protivnickih saveza stajali na forumu cijelih 15 dana i nisu pobrisani? Osteceni smo kao savez na ovom serveru,ali neka. Bude bolje...Samo vam zelim reci da je ekipa iz travian tima otjerala velik broj igraca s hr servera i uopce s traviana.I mene ste uspjeli,ali ipak sam odlucio ovaj server odigrati do kraja i ne napustiti ekipu.