ahahah..ne, nisu došli ko pisi, ali je dio stigao k'o KBC + dio pisija koji se slučajno našao tamo..a titule im stoje k'o salivene (čitaj kompleks više vrijednosti) ;)
a šta se tiče servera, jad i bijeda.. :opala:
Printable View
sve u svemu..na serveru nije da nema ama baš ništa....
mini gužvica se nazire na svakom kvadrantu, pogotovo +/+ i -/- koo.
vidim da su već u ranoj fazi servera pala savezništva van kvadranta, što nužno ne znači da je to nešto loše, ali poznavajući hr servere...
:narf:
Rudlavi je tu :luvz:
tema je s6, uvijek se mora naći neki koji izvlači stare servere. (na s3 nije bilo nikakvog fajta od početka, postalo je zanimljivo tek na kraju)
I da se jave neki od tih sa 300/300 koji su otišli daleko jer su se predomislili i odlučili ne igrati server. I da imaju što klikati dok krene novi s3. Tj. klika moj duall, a ni on trenutno nema vremena za normalnu igru. Nije svima cilj raditi ww offove.
Ja nisam konstatirao da ste ti i dado nastetili svojim savezima, tvoj prijatelj iz Krika je rekao da dado radi stetu svom savezu i zasto nitko ne reagira na njegove postove, ja sam samo povukao paralelu da ste Muaddib i ti radili istu stvar na s3 iako on misli da su njegovi postovi bili korektni i nitko nije reagirao iz vodstva.
Sto se tice toga da bi se islo na vasu koaliciju bez obzira na vase izjave mislim da si u pravu. :)
ali nisi SAMO s6
ok, teško vam je palo ono što su igrači sa daljih korda napravili.. ne znači da je im je bilo lako naklikati i održavati taj off..
makar ok, nekima je zanimacija na serveru gledati i di je tko odselio :S
P.S. ako fajta nema dovoljno, izazovi ga pa ćeš imati