Priča se da tnt da sprema nekakvu opasnu koaliciju :gamer:
Printable View
Priča se da tnt da sprema nekakvu opasnu koaliciju :gamer:
Ehem...
TNT- sprema koaliciju
SC- Mozda dodju na server
NAV- spremaju koaliciju... :cerek:
Pa sta je ovo, ceo server pun koalicije :tough:
Obzirom da vidim da je cilj ove izmjenjene verzije što češće raditi npc, a svi znamo da je osnovni problem traviana HRANA, razmislit ću o registraciji. Nimalo mi se ne sviđa mjesečno trošiti preko 2 kile zlata.
vidim da nisam jedini tko je odmah vidio ponudu servera za još jačim goldanjem (upravo taj npc za svaki rudnik posebno), većoj aktivnosti (potrebi) samih igrača da troše više vremena na accu a time i većoj potrošnji golda te "navlačenju" novih igrača na travijan opet u svrhu golda...
i tako dalje, i itako bliže...
rođendanski server je okrenut samo u svoju korist i samo se eksploatira veća potrošnja golda pa ovim putem apeliram na sve koji su u travian teamu da počaste svoje vjerne igrače travijana koji iz servera u server i iz godine u godinu igraju travijan i uplaćuju golde...pa ljudi dragi onda počastite igrače sa bar 200 golda za početak ovako glamuroznog rođendanskog servera
HVALA ! ! !
:lovju::lovju::lovju:
PS ako već slavite postojanje igre radi nas igrača i samo radi nas, onda nas i počastite a ne da mi još bolje častimo vas
Da, da... Uduplati kapacitet običnih skladišta...A ako neće da povećaju kapacitet trgovaca , mogli su barem uduplati onda njihovu brzinu...
Duplo veća potrošnja a ista skladišta...naravno, vidim već ste zamijetili više goldanja...
Mogli ste koji sekund (20-ak sec) smanjiti treniranje batinara,bit će veći minus kad se klika 24/7 off u malom i velikom, više npc-a, šta ima veze kad ću već toliko potrošiti šta mi je još 500-600 golda, i smanjiti malo "cijenu" vojnika, da ih može više za manje resa, šta ima veze i to 500-600 golda mjesečno više i ne mislimo se ni oko čega...
Al najbolje bi bilo da uopće ne primate te početnike i igrače bez golda, šta će vam kad nemate ništa od njih... Kažite lijepo , ulaz na server košta 1600 golda mjesečno i bok , pa tko voli nek izvoli :D
A za ovu "cijenu" i brzinu treniranja sam ozbiljno mislio, ne bi bilo loše da to malo ubrzate na svim serverima :D
Lp , :pivo: