hoćete reći da ja mogu JUČE zauzeti selo koje sam namjeravao jer zapravo imam kb za to samo neznam da imam. :S
Printable View
Po toj teoriji ja sam mogao jucer dici selo koje ubiti nemogu dici jer mi jos fali 50 000KB a trebo sam imati ubiti +50 000KB. Sve super radi samo igra krivo pokazuje i svedno nakraju dizem 7 dana kasnije selo koje sam mogao dici jos juce ali ga nedizem jer sistem krivo pokazuje i ako dobro obracunava :S:S:S
Ovo je sve bolje...
Stvar je jasna, igraci su jucer i danas vec mogli dizati sela bez obzira kako se sad obracunava i sta sistem pokazuje. Cinjenica je da ta sela nitko nemoze dici i da je ekipa zakinuta vec za nekoliko dana, ma sta god vi nama sad pokusavali prodati. Po toj teoriji ako sistem obracunava dobro ja cu ako se to slozi za 4 dana morati imati odma KB za dva sela dici!?
i kud baš da mi zakida najrazvijenija sela a nije me zakinul na selu od 99 popa :D ili selu od 194 popa haha ... zakon ...... a da se laganini zaključa ovaj server i nastavimo kad institucije odrade svoj posao :pije kavu:
Znači pokazuje nam da nemamo kb, a u stvari imamo.
To me podsjeća na nečiji off, samo je on vidio da ima, a u stvari nije ga imao:D:D:D:D
Placete se ko da vam je vojsku server maknuo. :D
O jadni poperi ....UBITI.... :cerek:
ma samo mi je krivo kad me pravi budalom. Kb idu samo se ne vide.(mi svi smo zapravo glupi i neznamo zbrojiti kb sela koja proizvode i usporediti sa sveukupnim brojem kb) A ja namjeravao juče uzeti selo ali ne mogu zbog
kb. koje imam ali ne vidim. Kao struja. Uskoro ću na veleposlanstvo klikati sa probirštiftom a za provjeru kb ću koristiti multimetar (strumač, avometar) Ti kb su ko avetinje http://www.en.kolobok.us/smiles/standart/offtopic.gif
pa kud antisa na tebe kojeg brani cijeli server pa cak i SC :( kaj ti mislis fakat da si bitna persona???
nebitan si totalno...mos kenjkat koliko oces na skype i forumu ali i dalje si nebitan...bez obzira kaj se okolo hvalis kako imas passworde od skypa i tako citate kam SC ide...