Da ste isli sa jos jednom eskadrilom, ne bi prosli kod arhitekte :pije kavu: Rudika i deff genije obavili zadatak za :101010:
@Grozd
Barem ces sad imat manje problema sa hranom :cerek:
Printable View
Da ste isli sa jos jednom eskadrilom, ne bi prosli kod arhitekte :pije kavu: Rudika i deff genije obavili zadatak za :101010:
@Grozd
Barem ces sad imat manje problema sa hranom :cerek:
pa nismo ni mi od jučer .. znamo mi što možemo trošit a što ne na ovakve egzibicije :witch:
Vjerovatne je Ante pretpostavljao da ce deff genije TNT-a iskoristiti svoju moc citanja napada i pomoc NAV-u da zaustavi vase off-ove, pa je zato i poslao po arhitektu drugi esalon SC offera, vodeci se onom uzrečicom "APP" :cerek:
Dobar off od Bobe :) jedino ga malo omjer zehabava :) 5:1
http://prntscr.com/2wwd8z
Cestitke tntu kaj je deffao nav bravoooo prijatelji hahahhaha
placem od smijeha prijateljska koalicija se prosirila i na treci kvadrant hahaahhahahha
e moj kingu biserasu :)
Toliko deffa koliko je Markec imao u selu od arhitekte neki nemaju kad brane WW :)
Toliko deff-a nisam ocekivao da ToRu ima :) uzasno velika cifra ;) dovoljan je podatak koliko je deffa bilo unutra da su samo dva igraca pobila 5-6% obrane ....ostali su bili od 1-4% :D kad je zgembo sa 6k ovci skinuo zid za jedan level :D
Aj sta pričate sad ti ovaj onaj,nav,tnt,ptsp,svima je jasno da ptsp i NAV nemaju skupa 700k deff-a po tome ide ovako,znači računano je na cirfu od 500-600k deff-a koju bi mi probbili,zadnji al zadnji igrač po našoj računici bi uzeo art,to znači acc D&D,tako da jasno je svima da je 3/4 ovog servera slalo deff u ono selo,nebi me čudilo da su i PD pitali da ih deffaju,možda i jesu ma da ovi idu napadima na njih.Cvilili su juče cjeli dan do neka doba danas za deff pa i neka se skupilo.Hvala samo što ste nam namjenili toliku pažnju i naravno dušmani i neprijatelji skupili toliki broj deff-a za ovolikve offove,ali dovoljne da bi sami ti offovi koji su bili za potrošit uništili NAV,ukatko smješno i jadno.
igramo se dalje :brukica:
kaj nitko od NAV&PTSP-u ne bu rekel bravo kolege iz SC&KRIK-a .. potrudili ste se i više sreče drugi put ... baš ste neki :pivo: .... nije valjda da se momak kod kojeg je arhitekta sad umislio :cry: pa više nismo dostojni da se njegovi puleni jave
čestitke koaliciji sa ++ na kvalitetnom deffanju :)
moram priznati da mi je današnje spamanje ovdje uljepšalo ovaj tmurno subotnje popodne..
tu dođe osoba, upitnih igračih sposobnosti, i kaže da -- i +- zajedno napadaju i svi se odmah love toga k'o pijan plota, savezništvo ovo ono..pa što i da jest tako? ne razumijem, zašto bi ikome smetalo i to u tolikoj mjeri da se to proteže kroz nekoliko stranica..iako je možda -+ htio za sebe imati cijeli --, pošto oni imaju 2 ww-a sela za razliku od -+ koji nema nijedno, a žele uzeti server zbog svima znanih razloga, a kako -- očito nema takvih ambicija, -+ ne preostaje ništa osim slanja deffa na ++..i sad da nebi netko slučajno spomenuo da postoji nekakav vid suradnje između -+ i ++, ovi pričaju priču bez argumenata..
zabavno...
a 'oće li -+ deffati ++ i obrnuto, tak dragom bogu svejedno..ionako ovaj ostali dio ima dovoljno offova..
P.S. tripica, kakav si ti to šef koji se ne deffa?