Rudika, nisi u pravu ;) ....pratim ovaj podforum i ne mogu se sjetit da je Ante nekog tu ponizavao ;) Bilo je malo podbadanja, ali ponizavanja ne :pije kavu:
Printable View
Rudika, nisi u pravu ;) ....pratim ovaj podforum i ne mogu se sjetit da je Ante nekog tu ponizavao ;) Bilo je malo podbadanja, ali ponizavanja ne :pije kavu:
rudi,budi dobar,nemoj ti meni pvt,imaš moj skype znaš da se možeš javit kad ti duša poželi,ako hočeš mogu ti kopirat kukanje prije dva mjeseca jedino tamo,ovdje čemo se sad malo bockat,po meni si jedino ti ovdje pali vatra,ostali svi pričamo istinu,smao ti udaraš u 16,možda bi bilo pametno da odabereš nekog sa kime češ raspravljat a da te nezna,nemoj brate nas što te znamo pa te moramo onda ovako spuštat na realnost kad poletiš previše,nek znaju ljudi i malo kakav si ako si se več tolko raspištoljio tu na forumu,ako te drugi nemogu spustit barem ja mgu,znaš da znam i ono što nebi trebo znat
Muka me da trazim daj post od rudija pa ću tebe editovati,bez zamjerke :D
Rudi off po meni koji ne igram server al koliko sam upućen je sekundaran,i po ofovima nema sramote,a deff uopće nigdje u tim reportima vidio nisam,il sam gledao krive reporte :D
P.S rudi gdje igras ti? Ja sam po tovjim postovima mislio da si u Nav-u :D
Kako vidim kolega rudi odleprsao sa foruma na neko vrijeme :)