40+43 i 6k kata :)
Printable View
Ja nisam bio siguran koliko su imali pa sam rekao umanjeno da nebi ispalo da lažem ili preuveličavam.
http://prntscr.com/35wg1u
Ja neznam za druge, ali mene nekako smeta to nametanje PD kao najvažnijeg u PD/PiP/ šlapa koaliciji. PD nije ni sjena PC-a. Previše početnika, previše neaktivnih igrača. U nekom zamišljenom kvadranskom sukobu sa jednim organiziranim savezom imali bi ozbiiljnih problema u ovom sastavu. Uostalom imat će još oni muke sa non/rare do kraja. Treba branit sve te planove, ww-e, sela.
Da se razumijemo, ne mislim da su loš savez. Ponajprije zbog ogromnog iskustva koje im nose nekolicina igrača, samo mislim kako su PiP, a naročito šlape nekako nepravedno maknute iz te priče. Sve mi se nekako čini da su oni motor ove koalicije.
Ali ko zna, možda opet griješim:D
a nisi ti najbolje shvatio poantu žalopojki, ako nešto ne valja onda je uvijek kriv PC(PD)... ako te blokiraju na tekućem, kriv PC(PD),
ako nemaš doma vode, kriv ... , ako sad da ne lupetam tu svašta, zna se ko je kriv, nije kradeze, nego PD...
406 k off bodova,šteta što nema rudija,sad po ovome mogu zaključit da nemamo što ovdje radit,tnt ima sve top napadače.
Dvije akcije za vrijeme servera i tlačenje natara,prije je kad si bio prvi offer servera imalo neku težinu.Ovdje je pitanje samo jesi li čistio jedan dva arta,posebni ili koji WW,čak i ako se ne misli zauzet.
Gledam reporte vidim NAV kata veliki SC :cerek: ... Ajmo NAV :paladinko:::cerek: