a i ti bas provalis svasta
:D
Printable View
ma to je ok -/+ i +/+ ujedinjeni
realno ni mi nemamo nekog protivnika na +/- i očekuje se da ćemo to očistiti brzo
i ta tri kvadranta nastavljaju tamo di su stali na kraju prošlog s1...e sad ko će koga :cerek:
ostaje jedino -/- gdje se očekuju unutar kvadranski ratovi i gdje bi moglo biti najzanimljivije do kraja servera....
Gdje ste klocevi šta ste se razvezali bzvz, očito vam dosadno zbog zaštite pa se ovdje istresate...
Čovjek izrazio sućut, i?
Sad vama krivo nešto nemojte RL, nemojte ovo nemojte ono, postoje bolji načini bla bla bla...
Sve to stoji, jedino šta ne stoji je to što je Rudlavi rekao uzeti server u čast Gotiću...šta ako ne bude a biti će teško?
@Toso, ti pričaš da se RL drži sa strane ?
Sad da ja tebi kažem, šta mene boli neka stvar što tebi u Pon počinje fakultet i što nećeš klikati i što imaš neke veze sa Microsoftom... I ja sam informatičar isto, al koga to boli qrc ?
@Ana i vi ostali koji ste pričali raznorazne gluposti sada imate nešto protiv? Bacimo pogled unatrag, sjetimo se vaših glupih rasprava o zakonima i nekim glupostima koje mene uopće ne zanimaju a sumnjam i ostale igrače...Jel vam itko išta rekao ?
Šta mene boli qrc hoće li vaše djete u školi imati onaj "hebački" predmet ili neće, kakve veze to ima sa travianom? Dijakritički znakovi ?
Šta mene ustvari boli briga za bilo šta što se osim u vezi traviana piše... Tko ste vi, šta ste vi, ne zanima me ni 2%, oni koji me zanimaju sa njima sam upoznat :)
@dado
Ako mogu tvoje gluposti se prožvakati (što RL što PC što ovi što oni...) na forumu, msm da je ovaj RIP za Gotića trebao proći bez problema, kome smeta neka preskoči, tko ima šta reći neka kaže.
De bgt neka netko kaže da nije nikada RL tj nešto nevezeno za travian spomenuo...? Ajde, gdje ste... :P
Da je "cigan" umro, i da je to netko stavio na forum ovdje, iako nema veze sa travianom ja bi prešao, ako imam šta dodao bi ako nemam ne, jer taj "cigan" nekome je nešto značio i neumjesno je da recimo "ja" kojeg boli qrc govorim nekome nešto tu ovo ono a i pritom da "sam" par puta spomenem RL gluposti na forumu (a ako imam već nešto reći tome, rekao bi pvt)...
Stvarno se genijalni :P
Lp :pivo:
Bar nisam za tebe rekao da si normalan :D
EDIT - LMAO, jedno su pizdarije i podjebavanja, a drugo ozbiljne stvari. Ja samo unaprijed volim naci razlog zasto cu nestat sa servera, recimo da je faks kriv :D Also, koliko znam, imam pravo na slobodu govora. Smeta ti nesto moje? Boli me, prigovaraj, vjeruj da me ni najmanje ne dira. Jer vidi vraga, ja se ovdje zajebavam, i podjebavam. Ozbiljne rasprave sigurno necu prenositi na travian forumu. Tako da, bilo mi drago, kissi kissi
Šta mene uopće ima boliti za tebe ? Nit te znam, nit me zanimaš :D Da sloboda govora, i ja sam rekao šta imam a isto tako se nemam šta žaliti nigdje, ništa mi ne smeta neg volim ovako vas pametnjakoviće što odvajate RL i travian malo prisjetiti da ga i vi nekad spomenete :cerek:
I zaboravih, msm da vi u RH možete pisati šta god hoćete ali možete isto tako i odgovarati za to napisano :cerek: