Ovaj server si jedino ti bio brukica sa biserom godine oko umiranja vojske :D
Printable View
evo ekipica
dobila sam dozvolu stavljanja reporta pa se kopmletni reporti WW faze nalaze na forumu..
moguće da sam nekoga preskočila pa ne zamjerite..
lp
Evo ekipo da se i ja javim,želio bih čestitati svima koji su gradili WW da su ga uopće gradili :) čestitke na zasluženoj pobjedi PŠP-u vrlo lijepi offovi,deff također. Svaka čast ekipi :pivo::pivo: Nikad zanimljivija završnica servera...Nadam se zanimljivom slijedećem serveru :)
hvala na cestitkama u ime PŠP koalicije, te ovim putem zelimo zahvalit aniti koja nam je ispunila zelju i rusila nas za samo jedan lvl i time omogucila nasim offerima dolazak na cilj i ovu "grmljavinu" jucer.. :)
Ja bih se samo ispricao savezu za off koji je vidjen, manjak vremena i jedna greska su doveli do ovog sramotnog offa koji je sjeo na ww.
Još jednom čestitke na pobjedi po koj puta sam izgubio a bože moj,kaje tu je,možda nekad i osvojim ak bu pisalo pd rudlavi:D.E da i dadek daj se okani tnt-a ti si sa svojim šefom jedna velika brukica.ne osvojit server sa onolikim offovima i onakvim igračima znači jednostavno ne znanje.ja sam ti to od početka tvrdio i iza toga stojim i dan danas.jesam rekao da nezna neče znat i neče uzet nikad server.A tu je neko i spomenuo da sam upozoravao igrače sc-a na to da promjene šeffa,ne sc-a oni su odabrali,več krika,koji uvjek nahebu.no nema veze,još jednom iskrene čestitke proxu i kompaniji.