znači...mi imamo nešto a vi ništa :D
morat ćeš ti to meni usmeno objasnit jer izgleda da sam ja to nešto krivo skonto...kako na iste mete idu 2 kvadranta...slučajnost ili...
Printable View
Pusti ga i ne komentiraj više ništa.Niti se opravdavaj ikome.
Naravno da će se oni pokušavati opravdavati pod izlikom da su se deffali međusobno jer smo mi i PD u koaliciji.Jbg..strah čini čuda kod nekih, zato i imaju takve postupke na serveru.
Kako je drug zgembo rekao danas, to je isto kao i na ulici, kad ideš sam na nekoga,sutra će te dočekat njih 30 koji su nahuškani na tebe.
@3per
Koje smo mi to iste mete imali? X5 arhitektu? Čudiš se što ti 2 kvadranta fejka X5 arhitekt?
Pa jel uopce znaš što je taj art? Da znaš, nebi se ni čudio što ti ga netko fejka.
Superhik ti je dobro objasnio prije par strana u vezi ovog.Pa se vrati i pročitaj
ja se uopće ne čudim što se fejka arhitekta i to x5...da te malo podsjetim prošli server sam i gradio ww i branio isti takav art tako da je meni to sve normalno...
samo mi nije normalno vrijeme sjedanja napada i fejkova sa 2 kvadranta...
da su momci i djevojke iz PD&Co pogodili vrijeme kada se mora fejkat (di su bili prošli mjesec) a da SC koji je zabio offove nema ništa sa tim e to mi nema smisla...
da se razumijemo odmah...nitko ne traži da se SC izjasni po tom pitanju a mi smo inako svoje karte stavili na stol..
PS što se mene osobno tiče, koalirajte sa 3 kvadranta, briga me..ovo je ionako samo igra...:kid:
A nemoj lagati bezveze, ja znam od strane tvojih igrača koji su rekli kad PD koalicija sjeda,kad sam ih pitao, jer me zanimalo jer smo mi krenuli na vas i nisu bila identična vremena, nismo se poklopili nigdje da sjedamo skupa, pa čak nismo bili ni u 3-4 sata razmaka
Mi smo posvuda sjedali u 16:00, dok su oni sjedali razbacano, u rasponu od 40 sati (15 sati prije i 25 sati nakon nas)
Ako je dokaz da smo mi skupa jer smo ti fejkali arhitektu,onda a ti misli tako
Spajla ti je napisao sam tu na forumu da je on poslao MM za fejkove...nevezano sa nama
A i šta se ja opravdavam, luđi ja od tebe :D
Kolko se ti trudiš da se sve ne otkrije to je strašno nešto :brukica:
Nisu PD-ovi fejkovi isti išli samo na arhitektu, nemoj se pravit g*up, išli su na 90% igrača i to vidi čuda isti dan kad ste vi krenuli u akciju zvanu poljubi zid :opala:
Dakle od početka servera PD nije dirao koaliciji NAV&PTSP i odjednom krenu fejkovi kad vi idete u akciju i to na iste mete. Vidim ja da ti i prox palite u isto vrijeme, jel moguće da veliki umori "razmišljaju" jednako? :svinjica mala:
Jel baš moram tražit od igrača print od napada na savez di se lijepo vidi kad sjedaju SC-ovi i PD-ovi igrači, po čemu se da zaključit da idu skupa :brukica:
Ajde traži, pa da to svi mi vidimo :)
Iste mete? Arteve? Pa logicno je da ce svatko fejkat arteve ili par top igrača.Između ostaloga, ti si zadnja osoba kojoj bi se trebao opravdavati.
Sve je to strah :)
Ajde, iduću akciju ću javno preko foruma tražit od svih saveza na serveru da vas ne diraju
i idemo 1 na 1 :D
http://prntscr.com/2xde9w
I onda kažeš da je bilo 15-20 sati razlike? :brukica: Tko bi rekao, prvi napadi na koaliciju baš kada vi idete u akciju ;)
Šta to vrijedi šta ćeš ti javno tražit na forumu kad ćeš ispod stola dogovorit sve sa proxom :D
Budi ti i dalje u strahu. Ali ne od koalicije neke sa PD, nego od nečeg drugog ;)
Između ostaloga, sta si očekivao, drzati najbitniji art na serveru, i ostale vrlo bitne arteve, pa ne imati fejkove i napade od igrača sa kojima nisi u koaliciji?
Ako je tako, onda pogasite te arteve,sve do zadnjega.
Pazi tvoje logike, čudiš se, jer ti fejka arteve netko sa kim nisi niti u nenapadanju, niti u savezništvu?
Između ostaloga, daaaavno prije dok mi nismo ni jedan jedini napad poslali na NAV, imali smo napade i od TNT, i od PTSP(čak i 3 zakucana offa) pa nitko nije došao na forum i napisao da su TNT i NAV u koaliciji
Ante pusti selo neka prica....strah je preveliki ;) a i moraju nekako opravdat svoju mega koaliciju ;)
Sta si se uza*rao pa to je nesto strasno.Uporan u guranju teorije zavjere PD i SC od pocetka servera.
Ajde ostavi se gluposti i igraj igru u svom savezu kako uostalom i igrate.Ne mora svatko imat stil igre NAVov znas? ;)
I sta imas se tu pravdat nije mi jasno ako je to po tebi uredu.Svi odavna znaju kako NAV igra to nije neka novost pa ne vidim sta se pravis lud ovde.A SCovci sta se njemu pravdate nije mi jasno.Jbt recite "da sa PDom smo i sta sad" i gotova prica.
Neka dalje pricaju stagod.Samo hranite trollove cijelo vrijeme.
Može odgovor jedan za nas neupućene.
Da li je bilo stvarnog napada na +/+ od PD&Co taj dan, ili su samo fejki išli, nema reporta pa me zanima:pije kavu:
Lepo zakucavanje nava :) jel tnt i sc deffao ? :cerek:
Vi neznate koliko ste vi sretni sta klikate jedini zanimljiv hrvatski server hr1 i umjesto da se katate,napadate,vi se tu prepirete odpocetka servera :D
Boze deckiiii :D
u svakom slučaju lijepo je gledat reporte zadnjih dana kakvi i čiji god bili, fora je sad kad se može komentirat akcije i offove nema skoro nikoga na forumu al kad se mlati prazna slama ima 10-ak str. po danu :S
Ukraden je art,jel je bio dogovoren transfer,trebale to Šlapice uzet,i sad si Ante sve zeznuo,ništa od suradnje.
Lepi, jadna ti baba sad si nas odao.
Koliko teorija zavjera procitah u zadnjih nekoliko stranica foruma, sve teorije o JFK za vas su goli k .....
A sto se tice akcije SC-a, malo naivno, no ima se moze se.
Skucali su visak i sad ce biti lakse hraniti sve one ww offove koje spremaju, takticki nije lose.
No dojma sam da su ti offovi mogli napraviti daleko vecu stetu da se katalo po crop-ovima, ovako poslani su tamo gdje se znalo da ce biti gomila deff-a.
sve ti je kolega/kolegice ovdje receno... ali da ponovimo, njihovi su napadi sjedali u rasponu od 40, da ponovimo 40 h, a SC/Krik-ovi u rasponu min dvije... i naravno da ce u tih 40 sati ili koliko vec razmaka da se dogodi da poneki ( gle cuda, ne svi ) napadi sjednu kad i nasi.. zar ne ?
ako nista drugo, koalicija nam je pre profesionalna, cak ni napade/fejkove ne zna u isto vrijeme poslati... opasni smo neki saveznici hahahahaha :opala:
i pafke je predobar igrac za nas :blackeye:
P. S.
s ovim se Antisa slazem :to victory:
neznanje je blagoslov :D
svaki art je bitan, više-manje, pa tako i ovaj..opravdanje poput ovoga "strašno bitan" ne znam jel' prolazi uopće kod ikoga, pogotovo ne u onih koji se iole razumiju u značenje arteva :)
da se to nekome drugom savezu desilo, ne sumnjam da bi bilo ismijavanja :) ponekad saveznici moraju 2-3 puta na art ići, a sad se ostavlja "na izvol'te"...
čestitke NAV&PTSP koaliciji na akciji i uzimanju arta :)
Kaje ovo nigde nikoga,očito sc,predao server,mora da je tako:D
Ma Rudi care moj, to ti je sve zatišje pred buru, samo to...