normalno je da i vi deffate jedni druge :cerek: i otkad je tebe briga za NAV nest meni tu smrdi :D
NAVovci su slali deff tnt-u da polove vaše offove isto čine neki i od nas sada.
Hebe se meni za NAV mene zanima kako to da vaši i PD-ovi napadi sjedaju u isto vrijeme :D
01.03.14, 15:43
SC KILLER
Citat:
Citat od Pafke
NAVovci su slali deff tnt-u da polove vaše offove isto čine neki i od nas sada.
Hebe se meni za NAV mene zanima kako to da vaši i PD-ovi napadi sjedaju u isto vrijeme :D
:cerek: :cerek: Daj bjez sa foruma
01.03.14, 15:45
Pafke
Citat:
Citat od SC KILLER
:cerek: :cerek: Daj bjez sa foruma
Kad mi neko objasni ovo šta sam napisa poviše :D
01.03.14, 15:50
SC KILLER
Citat:
Citat od Pafke
Kad mi neko objasni ovo šta sam napisa poviše :D
Jel NAV opet prijatelji sa stranih servera :cerek: Slucajnost
tnt skata PTSP , a kasnije deffa NAV i NAV njih :cerek: :cerek:
01.03.14, 16:12
Cražy
Citat:
Citat od Pafke
Opet on skreče pozornost sa svoje koalicije :D
tnt ne deffa ovaj puta NAV organizirano, nego deffa ko oče jer oni nisu nas tili deffat kad ste vi išli na nas. I ne deffamo ih sigurno jer smo sa njima, nego da ulovimo vaše offove :D
kakav si ti kralj,znači oni vam javljaju mete a vi po prijateljskoj liniji lovite offove od sc al tu nema suradnje.đizs šta čovjek tu može pročitat svaka čast,nisam bar od tebe koji imaš koji server iza sebe očekivao ovakvu glupost
01.03.14, 16:16
SC KILLER
Citat:
Citat od Cražy
kakav si ti kralj,znači oni vam javljaju mete a vi po prijateljskoj liniji lovite offove od sc al tu nema suradnje.đizs šta čovjek tu može pročitat svaka čast,nisam bar od tebe koji imaš koji server iza sebe očekivao ovakvu glupost
Mene sam zanima sta 3per misle njegove kataju , a NAV ih deffa :D Cini se da je prvi noz zapiknut :D