bila jednom i grupica fedajkina, ali i oni su nestali, mora da ih je crvek pojeo :D
Fedaykini se ne zamaraju pljackama.
17.12.14, 16:22
Rade1986
Citat:
Citat od Paul Muaddib
Fedaykini se ne zamaraju pljackama.
a vidim da im i deff baš nije najbolja strana :D
17.12.14, 17:28
rudlavi cezar
Citat:
Citat od SC KILLER
Pa ja bi rade ugasio acc koji u ovoj fazi jos nema proglasen croop za gg nego prvo selo :brukica:
a trebal bi bit proglašen,pa ja imam polukrop hahahaha
Pardon nije ni on proglašen.koja naivčina.Imam više od pola tvojih ljudi deffa,hebo proglašavanja hahahahahaha,e dapače imam u prvom elu deffa ko u takozvanom proglašenom gg hahahahaaaa
17.12.14, 17:32
DADOOZG
Citat:
Citat od rudlavi cezar
Pardon nije ni on proglašen.koja naivčina.Imam više od pola tvojih ljudi deffa,hebo proglašavanja hahahahahaha,e dapače imam u prvom elu deffa ko u takozvanom proglašenom gg hahahahaaaa
ti fakat niš ne kužiš :)
17.12.14, 18:03
spajla
Citat:
Citat od rudlavi cezar
Za jednu osobu iz vodstva saveza stvarno pokazuješ primjerom,kako bi i ostali trebali igrat.
17.12.14, 18:41
rudlavi cezar
Citat:
Citat od spajla
Za jednu osobu iz vodstva saveza stvarno pokazuješ primjerom,kako bi i ostali trebali igrat.
hmm,nemaš ti pojma,pa ka dbi e vodili za mnom,kaj e tiče deffa lušali i radili,ti bi i i otao mali miš
oproti tolko i pametan pa ne vidiš na lovu koje mi na tipkovnici ne radi
17.12.14, 20:10
The Thor
Citat:
Citat od rudlavi cezar
reci ti njima kako treba :D
17.12.14, 20:54
DADOOZG
Citat:
Citat od rudlavi cezar
hmm,nemaš ti pojma,pa ka dbi e vodili za mnom,kaj e tiče deffa lušali i radili,ti bi i i otao mali miš
rudika svaki server vidimo na kraju taj tvoj deff :cerek::brukica:
17.12.14, 21:04
spajla
Citat:
Citat od rudlavi cezar
Opet ti o svojoj tipkovnici,ne radi ti s bravo,ja tebi dam pohvalu da se trebaju svi ugledat na tebe ,a ti meni da nemam pojma,to znači da i ti nemaš pojma,jel ja igram na tvoj način,prvo deff,onda tek satna.