Relativan pojam, ovisi o kvaliteti saveza na kvadrantu. Recimo NoN kao i na prošlom s1 na nekom drugom kvadrantu bi vodio glavnu riječ. Tako i za SC vrijedi, izgleda da nemaju posla samo zato jer su tradiacionalno najjači savez na s1
Printable View
Mene je uvijek zanimalo gdje se može studirati filozofija travijana?
Vi ste svi tako pametni :D
PC je najjači savez uvijek na s1
Nikakav SC
Uostalom tradicionalno najjači savezi uzimaju server, kaj ne?
aha.... kad je ono SC osvojioo server?
s1 mislim.....
da ne okolišam previše...
Prošli server sam rekao NAV je uvijek favorit servera, ma u kojem sastavu došao, pa ste me ismijali... Na kraju servera ste, bar većina, čak i dado čini mi se, priznao, da je onakav nikakav NAV opet igrao jednu od glavnih uloga na serveru. SC ga nije osvojio, mada je prepun zvijezda, kak ti kažeš... I ove godine i ovaj put NAV je tu, ali po meni glavni favorit je PC.
SC još ima puno učiti o tome kak se diplomacija radi. Tak da vidjet ćemo, ali potpuno je neozbiljno govoriti o tradicionalno najjačem savezu na s1 ako ga nikad nisu osvojili, zar ne?
Usput vjerujem da ga ni neće osvojiti dok god je dado u njemu. Naime vraćam se opet na diplomaciju....
[QUOTE=exAzriel;1020036]
SC još ima puno učiti o tome kak se diplomacija radi.
Oprosti azriel, ali misliš li o diplomaciji: sliži se sa svima na serveru, ili asimiliraj kvadrant u svoj savez, ili stopiraj ww offove i cekaj da se ostali pokolju.Na koju diplomaciju misliš ? Eto, ovo su 3 primjera kako neki savezi igraju, a ti znaš na koga mislim.
rudi, ti uopce nisi mjerodavan, kad si ti išta osvojio? Ak ništa drugo , SC ima 2 servera osvojena iza sebe...makar to nebio s1, zabavljamo se i super, pa tko osvoji, osvoji
ali ajde, drago mi je da si napokon crop proglasio sa GG, svaka čast, idu farme na 11 polagano
[QUOTE=sbk83;1020039]da, ovo je slijedeći lv koji slijedi nakon arta....
kad nebu išlo kak je zamišljeno, onda se bude sve optužilo da su u megakoalicijama. Megakoalicije će naveliko tu nabrajati dado, sc killer, paul i ostali trolovi.
I tako se zgadite polovici servera.....
a GO kaj se tiče, bute vi imali problema sa njima.....