Baš gledam tvoje napade 2k konja i 2k pješadije daj se odi čovječe skrit negdi.ti si mi uzor od sad.Ps.kad spominješ kucanja onda slobodno spomeneš i svoje kolege tetecu(štruklec):)
Printable View
zanima me da li se gospodin exAzriel nekih davnih godina neznam vise kad i koji server zvao Azriel Otpisani i bio u savezu Otpisani. Server kad je no.1 igrač (barem popom) bio Mecena?
Neka drugi put napravi bolji off pa če videt deff. Za sad ga nije zaslužio Ako očeš dođi na pečeno prase. Ima ga još puno. Načičemo i koju Kranjsku klobasu za tebe da budeš sretna:daje cvijet::mothergoose::party:
hahahahahaha Ronal pa ti si pravi bosansko afrički nizozemac jel sestra još udata za španjolca a brat za kostaričanku ?
Nije. Sestra se udala za Crnogorca pa jim je sad dijete Crniafrobosanac a brat negde po Africi traži baku koja se udala za bogatog Švabina pa bi i mi nešto imali od toga. Barem da nam kupi mečku ili dve:party:
ma šta vidi na crnogorcu, jeli išla na odmor i našla kod njega svoj avto i rekla eh kad si ga več drpnuo imaj i mene
cestitke pc-u na finnim officima