Kakve smo samo sreče a. Baš smo rođeni pod sretnom zvezdom da smo naišli na takav server. A jesi pitao ti te svoje Janeze zašto smo došli ovde?:cowboy:
Printable View
Kako si znao. Ovi Neznani našli zlatu žilu izpod Triglava pa došli na Hr server da ga troše. Al smo se gadno zajeb... Kolko se ovde troši golda bolje da smo išli na neki Arabski server gdje su u poredku sa vama prave sirotinje. 320k za kacigu gladiatora da ne nabrajam drugog. A vidi čuda nije ni jedna od ovih superskupih stvari završila kod Neznanih. Ako želiš ja ti mogu dati svoj zlati zub. To je sve što imam od zlata:sretan rodjendan:
Al i dalje niste osvojili server :cerek: :cerek: ..... Nego kad več laprdaš o koaliciji aj vidi svoj savez, u koaliciji ste sa šlapicama a zbog čega to ? Da vas veliki neznani&co nebi preorali kad se izađe van kvadranta ? Najjača ste koalicija na serveru a tebi smeta jedan mali ptsp koji koalira sa wildom da preore drugu najjaču koaliciju na serveru. I nemoj mi odgovarat na skype tu mi te je draže slušat :D :D
nije bolest sve što boli..