-
Cestitke svima od TSM saveza :)
Odmorite malo sad, pa se vidimo slijedeće zime :D
Na dovezao bi se samo na ovo prozivanje OSV saveza. Sime sa elysium acc koji ne zna prihvatit poraz. Koji je ostao gore u sumi zgazen doslovno sa svojim Legendema i PAW raspalim savezom bolje neka suti, jer treba tebi puno servera da dostignes lvl GINKO team acc. Za sve ostale koji ne znaju i pricaju tu gluposti i nebuloze nekakve, proslu zimu OSV je osvojio server zajedno u koalciji sa VOK :)
lp
-
hvala saveznicima sto su izdrzali do kraja u ritmu muzike za ples
hvala protivnicima sto su odrzavali ritam kad se naša muzika umorila
cestitke svima, vidimo se nekad na nekom serveru :)
lp
Sale
Haile Selassie
-
ne znam kada točno (u vremenu) i ne znam gdje (u prostoru) ali travian je poodavno
prestao biti noćno cimanje pospane glave ili piskanje sata da se ustane odraditi nešto,
apsolutno ludiranje po skajp sobama (bez uvrnutih i popušiš mi fazona), gdje je čast
bila imati žensko u savezu, pobijediti bez muljanja i kupovina, na forumu ili kroz mm
čestitati pobjedniku ili se zahvaliti drugim igračima/savezima na igri.
neko vrijeme i neki prostor, gdje je se igrala igra. 8-)
većina vas to zna. osim nekolicine klemponja, kojim je jedini način da čak i u virtualnom
svijetu budi primijećeni, taj da budu što poganiji, uvredljiviji, brutalniji ili bljutaviji, da sude
o svemu i svakome, da misle ili misle da misle da je sve počelo ili završava sa njima.
takve je najbolje (i nemoguće je) uopće komentirati. bukvalno. :mrgreen:
čestitam (onim sa kojim sa igrao i onim koji su bili protiv nas) na jednom kvalitetom
osrednjem ali dobrom serveru. netko se snašao bolje, netko gore ali bit će servera.
p.s. /pismo koje je u popodnevnim satima stiglo iz travian team gmbh, minhen./
nakon po tko zna koje pobijede i preko 10 godina kontinuirane igre ekipa vanzemaljci & friends,
na .ba i .hrx domenama, travian team je odlučio će isti događaj obilježiti tako što će uplatiti po
600 golda svakom igraču koji je bio u koaliciji, na slijedeća 3 servera (.hrx. ili .ba domene).
također, ako žele, na tim serverima mogu birati i mh, po svojoj volji.
email adresa na koju će se vršiti uplata je adresa registriranja naloga na ovom hrx_u.
p.p.s.
a sada, prstići razlaz i ooooodmor. :lol::lol:
-
https://www.youtube.com/watch?v=mDAp7snNgh8
Evo videa, kineze smo platili da rade video, zato i je ovako loš. :mrgreen: