Osvrnuo bi se na jednu situaciju koju sam nekidan imao.
Naime, pred nekih 20 dana sam se raspitivao kod nekoliko osoba o ovom pitanju. Izmedju ostaloga i MH, te supporta, i par ljudi s kojima sam dobar, a u top igračima su. I svi su mi rekli isti odgovor:
Kada osvajaš svoje selo gubiš slijedeće
- Rezidenciju (jer je moraš :katapult
- Zid (jer to nestane, a i bolje da ga nema pa ga ondavan
![]()
- Razvoje u akademiji
- Nadogradnje u kovačnici/oružarnici
- Vojsku iz tog sela
što mi je puno pomoglo. No na pitanje, naivno moje, trebaju li mi za to kulturalni bodovi. Apsolutno svaki mi je rekao da trebaju.
I tako ja pred par dana slažem jednu akciju, i ne uspijem osvojit selo u kompletu, već reko, sutra ću. No savez kojeg sam napadao ima jaku deff strategiju, pa sam poslao jedan plan B napad, a ostavio otvorenu opciju plana A. Naravno. Plan A je uspio i sad ja bezbrižno mislim - KB-ovi su ispunjeni, čekaju se novi, ova ekipa senatora šta je išla će se vratiti (2 komada).
Zaključak priče je bio - selo sam osvojio 3 puta :senator:.
I pitam se kako je to moguće? Dragi moji - Kulturalni bodovi vam ne trebaju da bi svoje selo osvajali i oslobađali slotove za senatore / naseljenike u BILO KOJEM trenutku.
Naime, logika nalaže da se bez promjene broja gradova ne gledaju KB-ovi i sami sebi u bilo koje doba možete osvajati selo!
S obzirom da na ovo pitanje mi nitko nije dao do sada odgovor - evo da imaju napismeno svi koje ovo zanima.
Pozdrav svima
burne