Kada recimo imap mlin LVL 5, a nemam više mjesta za gradnju osim jednog, i onda sagradim pekaru LVL 5, i srušim mlin, dali mi se sve vrijedi i od pekare i od mlina? Isto vrijedi i za ciglanu itd
Hvala!
Kada recimo imap mlin LVL 5, a nemam više mjesta za gradnju osim jednog, i onda sagradim pekaru LVL 5, i srušim mlin, dali mi se sve vrijedi i od pekare i od mlina? Isto vrijedi i za ciglanu itd
Hvala!
ne nevrijedi zato kada imaš mlin i pekaru onda ti daje 50% a kada imaš mlin onda ti daje samo 25% a ako imaš oba dvoje i srušiš mlin onda ti ostaje samo pekara i onda ti je proizvodnja povečana za samo 25%
onda ti nevrijedi srušiti žitni mlin
Aha, puno hvala!
PS - A koje se zgrade smiju sružiti kad sve nadogradim?
Puno hvala, zasta velika pomoć!
Ispričavam se na duplom postu, ali da ne otvaram još jednu temu, pitao bi oco:
-Ako nadogradim oklope i oružje borcu sa sjekirom, a imam ih recimo 20 komada, i razvijem 20 novih, dali su i stari dobili bolje oklope ili samo ovi novi?
Uređeno od strane satho (06.10.08 um 14:13 Uhr)
1. sjekire su off tako da je prioritet da ih razvijes u kovačnici (mala zgrada)
2. samo ako se vec foliras dalje onda moze i u debeloj zgradi oruzarnici
3. na sve se odnosi upgrade jer kak ces prepoznat onih prvih 20 onda kak ih nemozes prepoznat koje su tak se odnosi na sve jedinice istog tipa iz istog grada
Aha, znači jednom kad su nabildani, zgrada više nije potrebna!Hvala!
I sada me zanima, ured za trgovinu. Kakvu on ima ulogu, i dali on mjenja onu malu zgradu ili ne? I dali se ona "arena" gradi na mjestu gdje je okupljalište ili na obično polje?