Vec su dosli u HRX
Imam jedno pitanje jel ima samo jedan natar u svakom serveru ili vise
Vec su dosli u HRX
Imam jedno pitanje jel ima samo jedan natar u svakom serveru ili vise
Nisam slijep, samo vas ignoriram.
It recently became apparent to me that the letters 'T' and 'G' are far too close together on a keyboard. This is why I'll never be ending an e-mail with the phrase "Regards" ever again.
ja ne igram baš dugo i ne kužim to sve baš najbolje, ali jel na tko šta je sa serverom 4????? svaki put kad pokušam nešto izgraditi izbaci mi hrpu teksta preko kojeg bi se dalo zaključiti da je "igrica" gotova. evo ovo: "Dragi Travian igrači, Sunce je već bilo visoko na obzorju dok su radnici metropolisa 113/-85 nastavili sa radom na dovršetku svog izvanrednog spomenika. Negdje oko ? ?:?? radnici su dovršili vjerojatno najveću i najznatniju građevinu u povijesti Traviana još od vremena pada Natarskog carstva. U suradnji sa svojim savezom "~HARD~" "lens" je bio prvi koji je dovršio konstrukciju koristeći milione resursa i štiteći ga stotinama tisuća hrabrih branitelja te tako stekao naslov "pobjednika ove ere". Na samom kraju "Danger Mouse" postao je vladar najvećeg kraljevstva odmah ispred "Grixis" i "kiki_1812". Najhrabriji i najstrašniji zapovjednik bio je "ranjena zvjer" dok je "lens" bio najslavniji branitelj uništivši velike brojke neprijateljskih jedinica pred zidinama svojeg naselja natapajuči okolnu zemlju njihovom krvlju. Želimo Vam se zahvaliti ispred Travian-ekipe što ste svojom odanošću ustrajali do samog kraja i pokazanom razumijevanju kada neke stvari nisu tekle baš glatko kao što bi trebale biti. Srdačni pozdravi, Vaša Travian-ekipa"
samo ovaj boldani dio bude drugačiji. što sad, sve je gotovo i možemo doma ili da još ne odustajem????
unaprijed hvala
Ovo ti znaci....The End![]()
kako vidim gdje su artefakti
TKO SE BAVI MAKETARSTVOM NEK SE JAVI
Pa dobro, pošto su mi jedni rekli jedno, a drugi drugo postavit ću pitanje i ovdje jer mi Podrška ne odgovara, a pročitali su poruku koju sam im poslao.
Pitanje glasi: mogu li se u jednom selu graditi dvije riznice?
Konkretno, zanima me može li u istom selu biti jedna riznica na 20 i druga na 10?
Unaprijed hvala i bez glupavih odgovora, molim.
Tko ne zna nek šuti.
Jel zlato djeluje na WW (jel mozes zavrsit 1 lvl WW-a sa zlatom)