eto pitanja....zašto mi je jednosatna proizvodnja hrane manja od jednosatnih proizvodnji ostalih resursa kad su mi farme na višim nivoima od drvosječe, glinokopa i rudnika željeza?
zato što, hranu troše zgrade,vojska a ostale resurse netroši nitko, osim kada gradiš nešto ili sl.
...a možda su u šumi?
s1- ShaLa/RARE Hrx - Nightcore/JS
Kada nesto pravis, gradis,dizes,pravis vojsku, bilo sta, trosi jednu kolicinu hrana ,tacnije ,oduzima ti JCP (nacesce ti oduzme 1 ili 2,a kod neke vojske 3).
Molim vas, ja pratim jedan tut za gale, i sad je idem onim normalnim zadatcima, ali mi proizvodnja hrane stalno pada! Zasto je to? Mislim, 6 pa 5, sta da radim!!!? Prije se nisam susretao sa ovim(uvijek sam na speed-u igrao).
Na obicnim serverima, na pocetku imas velikih problema sa hranom.Sto vise gradis i dizes ,to ti vise pada hrana...
Proizvodnja hrane ti pada izgradnjom vojnih jedinica ili zgrada. Riješenje je da dižeš farme![]()
zašto mi je proizvodnja hrane po satu najmanja ako su mi farme na višim razinama od rudnika??? ta proizvodnja se stalno smanjuje
Izgradnjom građevina u Vašem selu broj stanovnika koji se hrane Vašim žitom raste.
Pa je proizvodnja zita po satu u stvari razlika između Vaše ukupne proizvodnje žita ižita potrebnog da zadovolji potrebe održavanja stanovnika Vašeg sela. Imajte u vidu da se i vojska hrani tj. troši zito.