E evo ovako zanima me nešto a to je ovo. dali je dozvoljeno da ja pitam kolegu iz saveza da mi kata grad. znaći mene zanima smije li mene moj kolega iz saveza na moju zamolbu katat jedan moj grad. i molim samo one koji su 100% sigurni da pišu
E evo ovako zanima me nešto a to je ovo. dali je dozvoljeno da ja pitam kolegu iz saveza da mi kata grad. znaći mene zanima smije li mene moj kolega iz saveza na moju zamolbu katat jedan moj grad. i molim samo one koji su 100% sigurni da pišu
da smije ali morate to reć osnivaću saveza il nekome da vas ne izbace
naravno ako mu ti dopuštaš!a zašto bi ga molimte izbacili njegova odluka
ako vas vidi multihunter , bila bi kazna ...
ne u sada vidim da sam krivo napisa. Dali je to kažnjivo od strane multihuntera, a taj lik je osnivać saveza, tako da to nema veze sa osnivaćem. znaći jeli to kažnjivo od starne mutihuntera. Sorry moja greška
moraš MHu napisati poruku da će taj i taj igrač napasti toga i toga igrača i skatati taj grad radi krivog položaja na karti.. npr..
evo iz pravila :
˝Napadi na igrače iz prijateljskih saveza nisu obuhvaćeni ovim pravilima i moraju biti riješeni između saveza. Izuzetak od ovoga pravila su napadi katapultima, senatorima, poglavicama i starješinama koji će biti strogo kažnjeni.˝
To se vjerojatno odnosi i za one koji su u istom savezuili javi multihunteru da ste se dogovorili za katanje ...
Edit: Pilot Boy me prestigao
Uređeno od strane Scooby (08.11.08 um 19:13 Uhr)
Znaći on mene može katat ali ja se moram javiti multiu da će mi katat taj i taj grad.
E i još nešto neda mi se tražit pa da ovamo što mislite kada će natari odprilike na hr3 ? onako u grubo koji mjesec
ja mislim da da