e ljudi, mene zanima kak se može imati više (-ö,ö.ö-) u gradu (ak je to uopće moguće)
znam, probal sam pretragu, da izbjegnem postove u kojima piše: pretraga čini čuda
Hvala
e ljudi, mene zanima kak se može imati više (-ö,ö.ö-) u gradu (ak je to uopće moguće)
znam, probal sam pretragu, da izbjegnem postove u kojima piše: pretraga čini čuda
Hvala
Nemoguce![]()
I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me Superman.
by big yellow guy
to je nemoguće nežeš imati više heroja
Ti mozes imat samo jednog heroja i njega mozes prebacivat kroz naselja ako imas dvorac heroja a vise heroja mozes imati samo ako dobijes pojacanja od ljudi a sa tima herojima nemozes napadat.
I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me Superman.
by big yellow guy
Istina dobro kaze Dr_Evil nemoj govoriti da je nesto za ban covjek nije znao pa je pitao i ti si krivo reko pa suti .I da danas je bar jos Nominativ reko da se ne govori sto je za ban jer onda ti sam mozes dobit ban.
wow! bome ste brzi
pa, hvala
i, 2. pitanje: da li mogu nekako promjeniti heroja (npr. iz mačevaoca u groma)
Uređeno od strane Fot (23.11.08 um 22:52 Uhr)
da mozes imati tri heroja znaci ako imas macevaoca i onda razvijes groma i hoces ga pustis maca da ti ugine ili sacekas da sam umire i onda stvoris groma za heroja.Imas tri mjesta za heroja znaci mozes imati tri ali samo jednoga zivoga za ove ti se pamti level i sve a jedan od njih ti je ziv ako vise nezelis imati jednoga od ta tri kada umru stisnes onaj crveni kirz ako nesto nerazumijes tocno pitaj