Našao sam na karti 3 napuštene doline,jedna do druge ,od kojih dvije imaju 15 polja žita,a jedna 9 polja žita.Imam samo jedno selo (ono početno) ,pa me zanima je li mi pametno zauzeti to od 9 polja,a kasnije ću vidjeti za ostale..............
Našao sam na karti 3 napuštene doline,jedna do druge ,od kojih dvije imaju 15 polja žita,a jedna 9 polja žita.Imam samo jedno selo (ono početno) ,pa me zanima je li mi pametno zauzeti to od 9 polja,a kasnije ću vidjeti za ostale..............
to nije pitao...
ako već očeš ta sa više žita uzmi ovu od 9 žita...
Potpis uklonjen, i542
Potpis uklonjen, Vinkos
ako uzmeš od 15, imat češ malu proizvodnju ostalih resursa i trebat češ imat naselja koja če to opskrbljivat...
zato prvo ovo od 9
Potpis uklonjen, i542
Potpis uklonjen, Vinkos
je li bolje to od 9 ili ovo obično?ako netko ima ovo od 9 neka malo opiše proizvodnju i to ako mu nije teško......................
maximalna prozvodnja bez zlata ti je u 9c 750 svih ressa i 2700 cropa ako si to pitao...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
PRETRAZITE forum prije nego postate,PRETRAGA
PROCITAJTE
PRAVILA FORUMA
FAQ - ako vam je engleski problem uskoro ce biti dotupan i na hrvatskom - FAQ NA HRVATSKOM
PRAVILA IGRE
NEĆU VAM MIJENJATI NICK AKO NISTE NA FORUMU BAREM POLA GODINE-GODINU. AKO NISTE U TOJ KATEGORIJI, MOLIM VAS NEMOJTE MI SE JAVLJATI S PITANJEM MOGU LI TO UČINITI! HVALA
A kolika je u 15 cropp?
i da li se ono za 9 polja odnosi na lvl 10(ona proizvodnja)..?
ovako.moj savjet ti je da uzmeš od 15 i tu pohraniš svu vojsku.nakon nekog vremena uzmi ono od 9 polja.zašto od 15?zato da se možeš brže razvijat po pitanju vojske
http://www.travian.com.hr/?uc=hr2_2668
drugo selo,pa vec 15 cropper? gluposti... nece ga moci razviti,a kamoli vojsku u njemu raditi jaaako dugo.
predlazem ti,ako bas zelis cropper, da si uzmes radije sa 9 farmi. lakse ces ga razviti,a i brze ces doci do faze da si mozes priusiti 15 copper.
lijep pozdrav i sretno!
shut up