ne znam kod zidova pise deff bonus, ne znam jel to greska al eto, moze i tako ostati a moze se promijeniti u obrambeni
nego, mijenjate samo css na 3.0 serverima, necete uvoditi lude 7kropere i pojilo i pivovaru?
ne znam kod zidova pise deff bonus, ne znam jel to greska al eto, moze i tako ostati a moze se promijeniti u obrambeni
nego, mijenjate samo css na 3.0 serverima, necete uvoditi lude 7kropere i pojilo i pivovaru?
Ovaj igrač je pod banom, pretpostavljam da zato piše "zaključano"
Jel se ne bi to "zaključano" moglo malo prilagoditi našem prijevodu?
Dalje, ne spada baš po prijevod...ali gdje se izgubiše ove strelice pomoću kojih upravljaš kartom, tj pomičeš ju...i dalje se može pomicati karta ali nema tih strelica
![]()
...
strelice su tu gdje trebaju biti samo nema grafička ikona, ak pređeš mišem vidjet ces da ce ti se miš promjeniti kao kad prelazis preko linka
U internet exploreru je normalno, u mozilli je tako kao kod tebe ne valja.
U operi je isto tako.. ali ikone za poruke isto nisu promjenjene.. budemo sutra nakon updejta vidjeli hoce li se to popraviti
malo je teze zid pogodit.....
Evo ovako... kada imam neku poruku ili izvješče.. slika od purke i izvješča mi bude normalna !!!
a kada mi je prazno onda bude po v 3.5 !!
http://forum.travian.com.hr/showthread.php?t=49647
Najjaca EPIC FAIL tema na svim .hr stranicama..... Ja sam plakao 3 dana.... Stomak me bolio 2 dana.... xD
Na trznici je obrnuto postavljeno nudi-trazi kada je ukljucen Travian plus.
P.S. Jos jedno pitanje, da li ce se nove gradjevine moci praviti na s1 prije zavrsetka, jer za sada ne vidim opciju gradnje pojila za konje, dok su sa druge strane galske zamke prosirene na 400?
TeraRosa
Upute-Infrastruktura-Pojilište konja ili PferdetränkePojilo smanjuje potrošnju hrane za 1 bod sledećim jedinicama