Ako mi neko zatoči ljude u zamki dali netko iz mog saveza moze osloboditi vojnike??
I što se događa sa zatočenicima ako netko srusi zamku
Ako mi neko zatoči ljude u zamki dali netko iz mog saveza moze osloboditi vojnike??
I što se događa sa zatočenicima ako netko srusi zamku
ljudi iz saveza nemogu osloboditi,ali ako zamka bude srušena mislim da su ti vojnici onda slobodni
http://i30.tinypic.com/11vpr86.jpg
Izgleda da ja jedini na ovom forumu imam potpis
ko kaže da tvoji iz saveza ne mogu oslobodit one u zamkama. razbiju zamku katapultom
ma svi clanovi tvog saveza mogu osloboditi tvoje zarobljene vojnike ako posalju obican napad!!!ako se zamka srusi zatocenici su oslobođeni (bar tako mislin)
...ZADAR JE U SRCE MOME,ZADAR JE U MOME TILU,RADOST SI MI GRADE DAO,A JA TEBI MLADOST CILU...
tvoje kolege ti mogu osloboditi samo posalju napad normalno
Molim sve o zamkama samo u ovu temu.. sva pitanja, sve vezano uz zamke postati ovdje..
Ne možeš ubiti zatočenike. Ma mislim da su zamke u početku bez veze. Vojska je u početku bez veze. Najbolje ti je graditi zidine i skrovišta resursa. Uvijek ima neki veći koji će ti doći i pobiti svu tvoju vojsku od 100-200 vojnika. Ima igrača sa više vojnika nego što možeš zamisliti (broje se u tisućama!).
Zato polako ali sigurno gradi skrovišta (barem dva kao gal = 4000 resursa), resurse i zidine, te glavnu zgradu i vojarnu na što veću razinu jer će ti se kasnije sve drugo puno brže raditi, a recimo na 10. nivou jedna falanga se radi samo 9 minuta, dakle puno brže nego na prvom nivou vojarne.
Također, uđi što prije u dobar savez (barem da je u prvih 50, ili wing nekog od prvih 50)!
Tek kada počneš graditi vojsku (otprilike kada počneš graditi drugo naselje), tek onda gradi i zamke.
...ZADAR JE U SRCE MOME,ZADAR JE U MOME TILU,RADOST SI MI GRADE DAO,A JA TEBI MLADOST CILU...