Citat od bako zasto pa pogledaj opis saveza, mogu ući samo oni sa velikom populacijom
Citat od Inter1908 pa pogledaj opis saveza, mogu ući samo oni sa velikom populacijom Pa i to je nesto Mogu te zastrasiti rangom..
Citat od xpronic Pa i to je nesto Mogu te zastrasiti rangom.. uh jako :S ah napokon neki normalan savez na -/- DP
došli su TEMPL@RI na --
S3-Mrak S1-??
Citat od Inter1908 uh jako :S ah napokon neki normalan savez na -/- DP U ovom DP-S3 ima dosta igraca iz TEMPL@RA sa s3
Citat od Radojak došli su TEMPL@RI na -- Citat od xpronic U ovom DP-S3 ima dosta igraca iz TEMPL@RA sa s3 o-ho, počinje mi se sviđati -/-
Citat od Inter1908 o-ho, počinje mi se sviđati -/- Kako kome
Citat od Inter1908 o-ho, počinje mi se sviđati -/- Kako misliš da ti se počinje sviđati? Meni se nesviđa ++.Več imam prijetnje kada mi završi zaštita. :(
s2 - kasko com7 - Trilithon - Nucleus
Citat od Karlo K Kako misliš da ti se počinje sviđati? Meni se nesviđa ++.Več imam prijetnje kada mi završi zaštita. :( Skataj ih
Citat od Karlo K Kako misliš da ti se počinje sviđati? Meni se nesviđa ++.Več imam prijetnje kada mi završi zaštita. :( ti imaš prijetnje,meni dicktat prijeti.
Forum Rules