Molim da prestanete s nagađanjima i da Vam pomognem objasnit ću samo jednom par stvari (molim te Gabi da nam to ostaviš):
a) neću moderirati s1, to će raditi Gabrielle. Bude li itko na s1 dobio opomenu od mene molim da pruži dokaz gabrielle jer ću istog trenutka naglavačke letjeti s mjesta moda.
b) Nisam (na vašu sreću) stvarao acc na s1, ogledajmo se kakav god bude, a tko zna možda ćemo se jednom ogledati i odpočetka...sad je kako je.
c) Ako koga zanima zašto imam pik na RF neka me pita na PP i odgovorit ću, THE je samo nastavak istoga koji je došao kasnije. Svoje pravo i osobne razloge zadržavam za sebe, ali opet ako koga zanima nećemo spamati ovdje, imate moj PP.
d) Ako ne vjerujete da imam uvid kao što MH ima u acc-e, znate freiyin, flooshov pa čak i mail vlasnika igre Travian Games GmbH.
Moderator je najniža pozicija u travian teamu i odnosi se na forum isključivo, a s ovog s1 se do kraja servera odričem moderatorstva.
e) nema više priče, javit ću vam kad dolazim na server i ogledajmo se (dado daj nešto konkretnije od otpužbi bez pokriča).